Biber: Vučić se i dalje nada da će moći da izbegne uvođenje sankcija Rusiji

Ostavite komentar


  1. Evo 22 godine je od kako Milosevic nije na vlasti a mi i dalje nismo clan EU .Nemoguce je da mi 22 godine ne izvrsavamo ono sto se trazi od nas s da i dalje budemo kandidat.Evo C.G je ispunila sve i u NATOu je,uvela sankcije,priznala Kosovo…i gde su? Makedonija promeni i ime i ne odobre joj status kandidata,strasno.I onda citam ovog Vebera koji onako oholo,nemacki trazi samo bespogovornu poslusnost.

  2. VODITI, TUDJU BRIGU A JESTI SVOJ HLEB TO NIJE NORMALNO. SVAKO SVOJ POSAO DA GLEDA. A NARAVNO AKO POGRESI SNOSICE SANKCIJE.

  3. @Ljubica

    Ne secam se da nam je neko obecao da cemo automatski uci u EU ako sklonimo Milosevica. Naprotiv, jos uvek se svadjamo sa domaćinom u čiju kuću želimo da uđemo jer nas ne pušta unutra sa blatnjavim čizmama, a mi ne želimo da se izujemo ispred vrata. Jel sad malo jasnije?

  4. Vrte se ova tri, cetiri „strucnjaka“ vece decenijama, Server, Biber, Veber, uvek isto verglaju i uvek botuju za istog klijenta. Dosadno vise, izlizali se, ofucali se, vreme im je da nadju neku novu tezgu.

  5. Neverovatno da se Biber i dalje pokusava prodati javnosti Srbje kao nekakav „strucnjak za Balkan“… Hahahahahaha. Biber spada u istu kategoriju „strucnjaka“ kao i oni Vucicevi sa Pinka i Happy-ja koji trube o „zlatnom dobu“…

  6. Ne smije vučić ni reći šta sve čeka srbiju osim što govori da će jesen biti teška , njemu najteža …

  7. Naravno da nije baš toliko lud da zabije nož u ledja Rusiji. Svestan je da bi to značilo njegov pad s vlasti, verovatno u roku pet dana. Osim toga to bi bilo kao ubod komarca u ledja medvedu.

  8. Ma gde vise nalazite ove.Ja sam protiv Vucica,ali nisam protiv Srbije.Za ovih 40 godina,zapad se pokazao kao protivnik interesa Srbije.I to onih zivotnih,vitalnih.Sa druge strane,dobro je da objavite,da bi znali sta nam misle.

  9. @Ljubica Potpuno si u pravu, vrlo jednostavno receno ko hoce da shvati…

  10. Neznam kako EU ne kapira da kad bi Srbija uvela sankcije narod izašao na ulice i srušio vlast

  11. Zaista neću ovog marginalca komentarisati. Sam postavlja pitanja i daje odgovore. Čeprka po svemu i svačemu. Pravi kombinacije. Nema sankcija za braću Ruse kako vam nije jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.