Bil Klinton stigao na Kosovo povodom 20. godišnjice ulaska NATO snaga

Ostavite komentar


    1. @Milisav/// I Dragan Vasiljković (Edvard Sneden) se vatio,doduše ne svojom voljom!

  1. … ili pozajmi avion od Sorosa i idi dole dok je tamo, da se zagrlis sa svojim Mentorom?

  2. Dosao po harac,jer mu je zena otvorila firmu u Holivudu,,, trebace mu kes!!!!!

  3. Da smo drzava kao sto nismo ovi bi i dan danas bili na poternicama kao ratni zlocinci a dobili bi i novu optuzbu za ilegalni dolazak na teritoriju Srbije.

    1. ne brini doci ce i kode tebe…kunem se bice bolje i od vremena druga Tita

  4. Prvo
    Ta naša Vlast što voli samo Srbe i Srbiju i sada ova Vlast što voli samo srbe i Srbiju , Treba da ima Odluku sa najvećih Organa da se Klintonu i sličnima zabranjuje ulazak u Srbiju i svako neodobreno ili nasilno ulaženje u Srbiju biće kažnjeno po Zakonima Srbije.Kosovo još nije priznato od OUN kao država i vodi se kao država Srbija i svako nepoštovanje Zakona Srbije biće kažnjeno po Zakonu Srbije.Kakvi papiri,već će biti srušen avion.
    Tu Odluku su ti nepismeni ili kukakvice , morali doneti i istu proslediti svim medjunarodnim institucijama.
    Ovakvo ponižavanje naroda Srbije dozvoljava samo Vlast i ona mora biti smenjana u roku od 24 h i sve ostalo šta lupetaju je samo laž.Pa oni bi i Hitleru doyvoli ili da šepuri po Srbiji.Nek priznaju da neznaju ,ali neće vole novce,jer ko ima vlast u jednom džepu ,drugi mu nije prazan.Niko od tih naših u Vlasti ,nisam čuo komentar bar rečima da se usprotivio dolasku Klintona na Kosovo,a bore se za Kosovo i smaMi traju Kosovo svojom državom.Mi koji imamo preko 70 god života se stidimo ko nam je na vlasti
    Sram ih bilo.

    1. Deda smiri se malo, uzmi neki bensedin i udahni duboko. Manje ces gluposti pricati i pisati. Srusiti avion sa Klintonom znaci propast Srbije. Bila bi izbrisana sa svetske karte.

    2. @Malo pameti***I ko bi trebao da izvede tu hrpu gluposti koju si naveo? Ako se Kosovo „smatra“ Srbijom,onda su,po logici stvari i kosovski Albanci njeni državljani? Pa zašto su onda albanske civile ubijali vojska SRJ i srpska žandarmerija,proterivali ih put Makedonije i Albanije pre 20god. i usput im oduzimali dokumenta?! Neko je hteo teritoriju ali bez nepodobnog stanovništva,izgleda! Za USA Kosovo jeste država,a vi ih sprečite u tome,ako možete! 🙂

  5. Ne znam šta će Tramp reći na ovo da je Klinton vaša porodica???
    Greška u koracima?
    A tolike novce pukoste na pogrešnu kartu.

  6. Ne kaže se uzalud da se ubice uvek vraćaju na mesto zločina. Tako i taj američki pokvarenjak, svojevremeni dezerter od vojne obaveze, dolazi u posetu svojim saučesnicima u ubijanju nedužnih civila- žene, dece i staraca. Dolazi da proslavi svoja zločinačka dela. Pa onda veruj i dalje da ima Boga. Ako ga ima, zašto ga ne zgromi, tu na srpskom Kosmetu?

    1. Boga ima i ne treba ga pominjati uz ovog za koga kažeš da je ubica a ja mislim po komandnoj odgovornosti.A da nije kažnje ne bih rekao, pogledaj na šta liči .A ima 74 godine.A kakvog li je tek zdravlja vidi se na licu.Teška muka ga je naterala da prevali tako bolestan toliki put.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.