Kako sprečiti kočenje rasprave o izbornoj krađi u EP: Diplomatski izvor iz EU za Danas o ključnom potezu opozicije koji se tiče Bilčika

Ostavite komentar


  1. E sad da vidimo Evropu, koja insistira na ljudskim oravima i demokratskim vrednostima?!?

  2. Koje su bre ovo priče?Pitanje je samo na koji način će zaštititi EU svoje poslovne partnere iz SNS-a.

  3. Dobro bi bilo da zamolite Aljbina Kurtija da dozvoli Albancima da glasaju na izborima i tako namaknu potrebne glasove,jer po Ustavu Srbije imaju pravo da glasaju.

  4. Evropejci mute vodu a ovi nasi levo desni zeleni crni protiv nasilja za nasilje itd ima ih jos mnogo pljuvaca pokazali su im biraci koliko im veruju ispade da su im biraci pokrali izbornu volju mozda su trebali na izbornim mestima da postave dve stolice i njihov da zaokruzi sve za gore navedene to bi po njima bilo u redu, mozda……..

  5. Evropski zvaničnici ćute o izbornoj krađi u Srbiji, jer ne žele da nepotrebno troše reči i svoj autoritet. Oni su svesni da povodom toga ne mogu ništa da urade. Nikakva evropska komisija ili parlament ne mogu da ponište izbore u nekoj državi.

  6. Ovo je vec neki peti tekst na ovu temu identicnog sadrzaja, S. Congradin nikako ne moze da preboli sto ovi njeni nisu nasiljem preuzeli vlast i kao prvu stvar priznali „drzavu kosova“ a ni ovi iz EU ne pritiskaju i ne ucenjuju dovoljno, nema sankcija, nema kaznjavanja, neko bombardovanje ili makar da Violu da postave za upraviteljku Srbije… Stvarno razocaravajuce.

  7. …ali ovi botovi sto nas ubedjuju da su svi isti i/ili da evropski zvanicnici ne mogu nista da urade. Hahahaha… kako sami sebi ne dosadite sa tolikim lazima???

  8. Pusite svi do jednog ako vam se ne svidja Srbija idite u evropu kandidujte se pa neka glasaju za vas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.