Biljana Stojković: Uhapšena četiri studenta, ubačeni elementi uništavali Skupštinu grada 1Biljana Stojković Foto: N1

Kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković izjavila je da su četiri studenta uhapšena tokom večerašnjeg protesta ispred Skupštine grada Beograda, uz tvrdnju da uništavanje te zgrade nastavili „ubačeni elementi“.

Stojković je za N1 rekla da su studenti uhapšeni kod Češke ambasade, kao i da su „uvedeni u civilni automobil i da su ih priveli maskirani i naoružani ljudi“.

„Ovaj nastavak povog lupanja skupštine – to nisu naši studenti. Ovo su neki mladi. Pretpostavljam, s obzirom na to da su nama nepoznati, da su to kao što se obično dešava u režimu Aleksandra Vučića – ubačeni elementi, huligani, da bi se pojačao utisak da smo mi svi huligani“, kazala je Stojković.

Mladi za koje tvrdi da su „ubačeni elementi“ su, kako je rekla, maskirani i to se dešava na svakim protestima.

Na pitanje da li je očekivala da će se ovo sve danas izdešavati, rekla je da je cilj bio da okruže Skupštinu i da u nju uđu poslanici i odbornici da se obrate okupljenima, ali da nisu mogli.

„Očekivana je reakcija građana, oni su besni, pokradeni, a današnje obraćanje predsednika je bilo sramno. On je govorio besmislice, kao da se nije desila ova izborna krađa… To je stvarno bilo uvredljivo za građane Srbije. Ovaj bes i broj ljudi je on proizveo svojim obraćanjem“, kazala je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari