Biljana Stojković: Uhapšena četiri studenta, ubačeni elementi uništavali Skupštinu grada

Ostavite komentar


  1. Pomišljam da već godinama bezuspešno rušimo Vučića zato što nas vode ljudi (bez uvrede i bez zle namere) kao ti. Gde god sam išao za tobom, a išao sam, klisneš kad zagusti, ideja uvek propadne, daješ Vučiću footing za Pink (noge u lavoru), ja gutam sam suzavac i bežim od razjarenih nasilnika obučenih u uniforme. Najglasnija si, al tebe policija ne pipa. Što ne ostade do kraja, kao Ćuta? Svaka čast Ćuti.

  2. Tačno tako. Moglo se i očekivati pa možda treba viśe pažnje posvetiti redarima, da ih bude viśe i da takve provokatore uoĉe i oteraju na vreme.

  3. Biljana ostani sa demonstrantima da primiš pendrek pa ti neko možda i poveruje. Prestani da ložiš ljude da prave revoluciju jer za tako nešto možda zaglaviš robiju, a neko možda izgubi i život. Lako je sa tuđim životima se igrati.

  4. Zar je moguće da ste toliko nesposobni da ne možete da organizujete obezbeđenje protesta?

  5. Koliko sam ja video oni što lupaju Skupštinu mi uopšte ne deluju kao studenti. A što niste sprečili te ubačene elemente. Držali ste zapaljive govore i onda…

  6. Videli smo te „mlade“ vremesne koji se guraju da onako trbusasti i glavati provale vrata.
    Cini se da ste isti ispisnici, mladi kao rosa u podne.

  7. I vama je to normalno. Zato sam rekao da Srbijom ne može da vlada niko bez golog otoka

  8. Kakva je to policija kad ih ima više povređenih nego razbojnika. Ko nas čuva.

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.