"Bilo je i mlađih ministara, a ja imam 11 godina iskustva"

Ostavite komentar


  1. Sa Pravnog fakulteta pravo za pomocnika ministra, a zatim I samog ministra. Pravosudje nam I jeste skandalozno koliko I naimenovanja za sudije I ministre. Nije tesko zakljuciti ko I zbog cega bira ove pocetnike na takve funkcije, sto manje znaju I sto manje integriteta imaju, to je lakse da im ““iskusni““ sugerisu sta I kako.

  2. Kako stvari stoje vlasti je najbitniji izgled pa tek sve ostalo. Imali smo mi lepotana i lepotica pa se nista nije radilo niti uradilo. Tadiceva vlada je barem pokusala da reformise pravosudje ali je ova ““““naprednjacka““““ sve vratila na staro i tako se vrtimo u krug. Pravosudje je bilo i ostalo najkatastrofalniji segment naseg drustva. Ako je temelj truo od kuce nema nista.

  3. E Srbi sram Vas bilo primitivnih shvatanja.Mislim da će najpre mlada i ambiciozna osoba uspeti da se izbori da se pokrene mulj u pravosuđu.Vama smeta mlada lepa pametna i uspešna žena.Srpska posla, zato nam mladi i pametni odlaze iz zemlje zbog primitivnih shvatanja.Treba joj dati šansu,pomoći i meriti rezultate.Samo tako i nikako drugačije.Sve ostalo su predrasude i primitivizam.

  4. Strucni ispit je polozila 2008.god. A onda! "Od decembra 2008. do avgusta 2009. godine radila je u Ministarstvu pravde Republike Srbije, kao savetnik za pružanje stručne pomoći Visokom savetu pravosuđa." Zamislite SAVETNIKA bez strucnog staza, koji ima 26 godina! Strasno bih volela da znam kako im je to pomagala. I za tih osam meseci je stekla nevidjeno ISKUSTVO, te nam je postala ministarka.

  5. Kako ce ova Ministarka da npr drzi sastanak sa uglednim sudija ma i tuziocima koji rade preko 30 godina???Kakvo iskustvo, kakav ugled,kakav autoritet moze da ima??Glupo i hrabro…

  6. Nema potrebe da ima bilo kakvo radno iskustvo, on sam vodi 14 od 15 ministarstava jer sve zna i mnogo je pametan.

  7. Jao onom što mora da nas ubeđuje da je kompetentan! Ako ove jeseni dobijem presudu za spor protiv države koji vodim već 15 godina poverovaću joj. Ništa na reč!

  8. Procitavsi biografiju ministarke nisam mogao a da ne zapazim njene karijerne korake od sedam milja. Tako nesto je uvek bilo, a i sada je, samo ako je subjekt proteže neke uticajne licnosti. Skok iz fakultetskih klupa u savetnicke fotelje, i to u sudstvu, moze obezbediti zastitnik iz redova vajne profesure BPF. Rekli bismo, sponzor. Za lepe i uspesne devojke koje imaju sponzora Beogradska scena je odavno nasla odgovarajuce ime. A pravna struka? Ma, koga briga!

  9. Sramota, u svetu se zna ko moze da bude ministar, ali ovo je Srbij i cuda su uvek moguca, jos od ministarke Malovic

  10. Ko god nije završio pravo i doktorirao na Sorboni ili Beču…..i mlađi je od 55 godina…Nije za ministra…možda za ministarku

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.