Izborna komisija odbila proglašenje liste „Biramo Novi Beograd“: Šta je razlog?

Ostavite komentar


  1. Prljavo od dana -1. Kako ovo zlo uopste skinuti? Hajde da svi ostanemo kuci, bojkotujemo i pustimo ih jos 4 godine. Pa jos 4, pa jos 4…

  2. Razlog je Zakon, procitajte ga pazljivo. Jesam protiv Oskara, ali necu sigurno da branim one koji ne znaju da predaju listu i idu mu na „megdan“

  3. Eto toliko i o kvalitetu amandmana i postojanju uslova. Uozbiljite se vec jednom.

  4. Bila sam sigurna da će vlast smisliti nešto novo što im obezbeđuje „pobedu “ na ovim izborima, pošto im se jedino maštovitost ne može osporiti, kada je njihova vlast u pitanju. Ne želim, ali izgleda da sve ovo neće moći da prođe bez ulice.

  5. Ko da gluvima ponavljas, da ste ostali istrajni u borbi za ispunjenje ODIHRovih preporuka, zlo bi bilo pobedjeno na prvim tako organizovanim izborima. Sa druge strane ovo sto ste uradili ce omoguciti zlu da vlada dok mu ne dosadi. To su ambasdori i hteli i to ste im pruzili. Drugi put pamet u glavu i ne srljajte u pokradene izbore zarad par odbornickih mandata, nije vredno toga.

  6. Pa razlog je fantomski ucesnici i za njih vazi novi zakon koji ste trazili !
    Trazili ste, gledajte.!

  7. Da li je moguće da ste dozvolili da vas ovi „kecaju“?Zar niste znali d su SNS iSPS najveći pokvarenjaci i da poštenje kao model ponašanja ne postoji? Ovo je toliko odvratno, čekali su vas na krivini, a vi začudjeni!

  8. A sto se sve sns liste zovu Aleksandar Vučić. Pa koliko god ličnosti taj shizofrenik imao nije valjda prijavljen u svim opštinama?!

  9. Ovakva opozicija ne može pobediti disciplinovanu vojsku vladajuće stranke i finansiski zavisne građne koji podržavaju vlast. Mora se raditi, raditi, raditi, sujetu kontrolisati , partnere i saborce uvažavati, …. mora se misliti unapred i predviđati naredne korake

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.