BIRN: Donacije SNS predmet tužilaštva

Ostavite komentar


  1. Vidi se da smo i u nasem siromasnom regionu najgori jer Tuzilastvo ce ovo drzati u fioci dokle god bude moglo a onda ga treba rasformirati, procesuirati i izabrati novo! Samo lustracijom se mozemo otresti ovih kriminalaca koji misle da su popili svu pamet sveta a pritom rade najprimitivnije radnje!

  2. Prazne price.Objavljujete "vest" a u njoj nemate niti jednog imena.Pod uslovom da osoba koja je htela biti anonimna zasto vam nije rekla ime I prezime osobe koja ju je zvala.Nije rekla is razloga zato sto je to najobicnija laz.

  3. Mnogo je nelogicnih stvari napisano u ovom teksu, pocevsi od zene koja opisuje situaciju koja se navodno desila i koja zeli da ostane anonimna zbog straha od gubitka posla. Koje bi pobude neko imao da isprica ovako nesto, pogotovo ako je svojom voljom pristao na nesto, bey da ga neko na nesto tera. Ovakvih stvari i iskonstruisanih prica moze da se pise u nedogled.

  4. Hm, evo botovi dobili direktivu i sablon komentara. svi su slicni i vrte se oko anonimnosti kao sumljivoj formi. ne komentarisu brojke donatora sa istim iznosom jer tu nema prostora za zamene teza. cim su botovi dobili direktivu da reaguju po gore navedenom sistemu znaci da ovaj clanak o korupciji ima tezinu.

  5. Ovi za rekordno vreme nakupili najgore afere i pljacke, a neke i sa smrtnim ishodima… Dok sve vreme pricaju bajke, svoje pristalice salju u smrt za "visi cilj" izbora AV-a na izborima (coveka poslali iz SNS-a u sigurnu smrt da lepi plakate na autoputu, bez icije odgovornosti)

  6. Mogu tek da mislim koliko je tetka iz Kanade donirala?Sve je cisto kao suza ,bespotrebno pisanje,samo zamarate javnost necim sto nikada nece da se procesuira.Mogu da rade sta god hoce kako vam nije jasno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.