BIRN: Radoičićeva grupa u Banjskoj koristila nove metke i remontovane mine iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Zasto se ne bi Srbi na severu Kosova naorzavali oruzjem iz Srbije ako Albanci sa ostatka Kosova mogu da se naoruzavaju turskim, nemackim, americkim, britanskim oruzjem? Setimo se samo odakle je sve stizalo naoruzanje Albancima pre dvadesetak godina – sve ILEGALNO. To nije problem kada oruzje navedenih drzava zavrsi u rukama kosovskih Albanaca i kada im te drzave grade „vojsku“ iako je to protivno R1244, medjunarodnim sporazumima, cak i protivno Ahtisarijevom planu na kome je baziran „ustav drzave kosova“? To nije problem za BIRN, to se ne istrazuje? Zasto? Nije na agendi?

  2. Kada se dete igra loptom i razbije prozor , ono ne priznaje (iz straha) krivicu i pokusava da ju prebaci na nekog drugog po mogucstvu nedostupnog i nepoznatog. Vlast u Srbiji se ponasa isto tako, sto je samo po sebi logicno i razumljivo. Tragicno je da u toj raboti ima jaku podrsku stanovnistva.

  3. ovde ima u tekstu , reč ukradeno, pa dal je moguće da se ovo ukrade od vojske ,, dal je moguće, iz vojnih magacina ukrasti, dno dno ljudi , dno….

    na ovo treba sve da odgovori taj ,gazdin drug, zato se gazda plaši ,,plaši,, sta bi ovaj sve imao da kaze, ipak ucutao se onaj ,,zajapurenkoo,, tražio je međunarodnu istragu ..i BAS bi bilo dobro da ovo preuzme neko iz sveta da sve ispita ….sta bi tek tad isplivalo na videlo……zato taj više ne spominje međunarodnu istragu jel bi se ko zna sta ,,po srbiju, negativno videlo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.