BIRN: Vlasnik "Južne Bačke" garant SNS

Ostavite komentar


  1. Južna Bačka je muljala sa niškom toplanom Jug – obnova toplane? Tada se dogodila vrlo opasna havarija. Ne zna se šta je sa 4.000.000 evra koliko košta topalana Jug (izlanuo se bivši direktor na TV – sad više nije direktor). Havarisana toplana drukovala toplotnu energiju (da ne eksplodiraju kotlovi) dan-noć. Ljudi u sred zime morali da otvaraju prozore. Zbog svoje brljotine i mutnih radnji toplana nplatila po paprenim cenama bačen i upumpan gas ("da kotlovi ne eksplodiraju". Stari delovi toplane Jug razbucani budzašto (izveštaja nema). Sad, znamo otkuda, kako i zašto Južna Bačka u toplani Jug.

  2. Jel istina da je posle tog kredita Vucicev otac bio savetnik predsednika upravnog odbora univerzal banke? Tako kazu….

  3. Ovaj Zbiljic..isti Palma..nema vrat☺A fakat on je Vucicev surogat,alternativa Lazarevica ..Hamovica..Sekerevskog.."konzorcijuma"koji je zario…sve poslove radio za EPS do 2012..Zadnjih 5 i po godina Zbiljic i J.B su taj mogul…prosto prepisao Vucic metodologiju…isto sve

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.