BIRODI: Predsednik Vučić i TV Pink udruženo dezinformišu javnost

Ostavite komentar


  1. Dezinformisala je opozicija sama sebe sa tim sto je unistila Srbiju. Nemaju kud sada, svesni su da nista ne bi dobili na izborima, sve i da ih ne bojkotuju…

  2. Da li u ovoj državi neko radi nešto drugo osim što komentariše SNS-a. Da li se neko bavi idejom napretka Srbije ili ne

    1. Jelena, izgleda ne, samo se Sns bavi idejom napretka ali nažalost ostaje samo na ideji ali napretka nema za državu ali za njih iz vlasti svakako ima….

    2. Eto ti se sirota baš upinješ i trudiš u botovskoj odbrani snosovaca i njihovog buczavog šizofrenika…toliko da možeš ostati i trudna od tog prljavog posla.

  3. Čudan smo mi narod, radni smo vredni, požtvovani ali smo i uvek kontra. Nikad nam ništa ne valja i uvek mi sve zanamo bolje.
    Bolje smislite kako Srbija da ide napred nego da se bavite hvatanjem greški SNS

    1. Iskrenom predlazem SNS-u da ukine sve spotove kako vise ne bi imali za sta da se uhvate, mada bi i tada nesro vec nasli. Mozetw vi i bez i jednog spota da pobedite na izborima, imate zavidne rezultate iza sebe.

      1. Tina, ima zavidne rezultate, ako proizvodnju silnih afera ubrajate u to, ahahah

  4. Za nekoga su dezinformacije, a za nekog istina, pa kako kome odgovara. Ko umije, njemu dvije. Ko nema predizborni program valjan, dzaba mu se ljutiti na Vucica.

  5. S obzirom da Predsednik Vucic i Pink “ dezinformisu “ javnost, srece nase da je tu N1, Danas, Direktno koji “ pucaju“ od objektivnosti i neutralnosti.

  6. Proizvodi ih opozicija, i one su za jednokratnu upotrebu, jer sama opozicija nema šta da ponudi, osim tih afera.

  7. Svako ko ima i iznosi suprotno mišljenje, po automatizmu dezinformiše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.