BIRODI: Vučić u izbornoj kampanji nastavio da krši međunarodne standarde, Ustav i zakone Srbije

Ostavite komentar


  1. Privatizovao drzavu radi sta mu je volja,to moze samo u banana drzavama.

  2. Opozicija treba da studira kako se izborne kampanje rade u Americi pa tako da se ponasa. Da su oni u Americi, polovina njih bi zavrsilo u zatvoru zbog zbog inostranog mesanja i inostranih donacija.

  3. Mene krši i kad pregovara i potpisuje na svoju ruku o Kosovu. Ali tad niko ne postavlja pitanje legaliteta.

  4. Koja će institucija da optuži predsednika države za ovo što očigledno radi, kada je on instalirao „svoje“ ljude na najviše položaje u sve institucije sistema, bez obzira na njihovu stručnost ili druge kvalitete? Jedini kvalitet koji ih je „preporučio“ je beskrupuloznost i bezrezervna zahvalnost i odanost vođi.
    Da počnrmo od REMa pa na dalje? Oni su mu baš takvi bili potrebni da bi opstao na vlasti jer on se samo istine plaši. To narod ne sme da sazna, bar dok izbori ne prođu.
    Koji tužilac će da reaguje na podnete prijave i koji sudija će da presudi da je to kršenje zakona i Ustava? Sve to je on korumpirao odavno, uglavnom funkcijom koju ne zaslužuju, i oni uzvraćaju „uslugu“ šefu. Prave se mrtvi.
    Način kako Vučić drži sve medije i sprečava da se do naroda dopre sa istinom je takođe
    otimanje prava narodu da čuju i drugu stranu. To je kršenje zakona ali on ne haje. Onoliko se zaklinje u Srbiju a koliko je poštuje vidi se po tome što ni njene osnovne zakone ne poštuje! Naravno, on to i radi zato što je svestan da narod ne sme da čuje šta stvarno rade, inače bi propao na izborima.

  5. Ništa vam ne ostaje, kada prestanete da plačate i bacate kletve da opet kontaktirate zapad da tražite sankcije i bombardovanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.