BIRODI: Vučićev govor u Savetu bezbednosti UN prenosilo 20 televizija

Ostavite komentar


  1. Malo se izduvao i nista vise od toga. Samo se Ana mnogo uzbudila iobradovala sto im je sef rekao sve u lice i pobedio.

  2. Sve do jedna su prenosile govor predsednika Vučića, a niko da ja znam kompletnu sednicu SB da svim učesnicima u diskusiji. I sada će mo imati najrazličitije interpretacije kao da smo bez mozga. U tom smislu u Srbiji vlada mrak i najvažnije je da se veruje meni a ne svojim očima.

  3. Nazalost bljedo izdanje Predsjednika,puno price,sustinski malo receno,nisam cuo da je spomenuo i pozvao na strogu primenu rezolucije 1244,stvaranju i naoruzavanju vojske,jednom recju Razocaran i bojim se da je sve igrokaz

  4. Po običaju mnogo Vučićevog bla, bla, bla u smsilu „pas laje, vetar nosi“ Šteta za troškove njegovog putovanja za Njujork. Priča o krizi koju je sam svojim tupavim, besmislenim odlukama npr. da svi srpski policajci podnesu ostavke, sudije, opštinari idr. službenici takođe, kao i da Srbi ne izađu na glasanje, pa indirektna naredba za demonstracije i tučnjavu sa Kforom, verovatna dozvola Radoičiću da kao Komandos-Obilić zakuva krizu itd. a sada čak i pred Savetom bezbednosti uobičajeno kukumaćenje! Nema od toga ništa, veliki su, baš zahvaljujući Vučiću odlučili da do kraja podržavaju Kurtija i tu je kraj priče- čak i o ovoj da su sve srpske TV stanice morale da prenose laprdanje Aleksandra Vučića! Ispade, po Vučićevim poltronima, svetski događaj u OUN- ipak ograničen samo na publicitet u Srbiji- maloj mrlji na geo-karti sveta!

  5. Ne treba ni ići više u UN … nego lepo dođe kod Marića, sve objasni, nacrta … i tu je i goca uzelac da nešto pita – milina jedna od obraćanja !!!

  6. Vaše pravo da znate sve! Javni servis prenosio samo izlaganje vučića, izlaganje druge strane, Kurtija nismo mogli da čujemo! Toliko! Dole TV Bastilja!

  7. Jel ste prenosio kada Kurti govorio sre prekinuli snimak sramota.
    Zna se zašto Kurti je delkasirao sa argumenrima Vučiča ne treba da zna narod

  8. Kako da demagog Vučić rešava probleme Centralne banke Kosova i upotrebe dinara kada je upravo on na Kosovu razvlastio sve srpske institucije i sa Dačićem napravio izdaju veka.
    Problem može rešiti samo onaj koji nije problem napravio. Rešenje se uvek nalazi na nivou suprotnom od onog na kome je problem nastao.
    Ovako sa dilejom Vučićem vrtećemo se u karmički krug bez izlaza.

  9. A koje su inostrane TV prenosile govor? Biće po onoj narodnoj: tresla se gora, rodio se miš.

  10. Čitam komentare i razumem da je za Danas „Kurti premijer “ za Savet bezbednosti nepostojeće države Kosova!

  11. Objavite i drugu stranu govora..Kurtijevo izlaganje! Stvarno vas više nerazumem..?Ko normalan još veruje Vučiću,najvećem izdajniku srpskog naroda!?Šta kaže ona druga strana je bitno za Srbiju!

  12. Samo kad pričao gubitnik vučič a kad se pojavio Kurti odmah cenzura,hahhaha ali zaboravljaju da online stranice ne kontroliśe vučič i njegov režim tako da gubitnik se rodio,gubitnik izašao 99-te i gubitnik će bude do kraja!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.