Biserko i Čanak obavestili Kurtija da Beograd planira preseljenje Srba sa Severa u Rašku, traže mu da to spreči

Ostavite komentar


  1. Čemu ovo ne znam, ali valjda je to sloboda govora. U svakom slučaju odlično odrađen posao za Vučića, sad ćemo se ovime baviti u narednom periodu.

  2. Od Kurtija , koji stalno proganja Srbe, sada se traži da spreči preseljenje Srba sa Kosova u Srbiju. Zemljo Indijo otvori se, ako te ima.

  3. Sonja Biserko brine o SRBIMA!?
    Dakle,DNO….
    Od AV mi je muka, ali ovo dvoje, da o ovakvim stvarima raspravljaju sa KURTIJEM umesto s narodom u Srbiji!? DAKLE DNO!
    A šta je drugo rešenje po vama? Da prihvate Prištinsku vlast tek tako? E moji vi izdajnici….AV JE ZLO, ali vas dvoje ste LIGA ŠAMPIONA…
    Kosovo je davno izgubljeno….
    Ali nije ni na vama ni na AV da ga poklanjate!

  4. Nevidesmo da su ih AV-ovi specijalci privodili ni na izlasku ni na povrtku u Srbiju,kao normalne ljude koji se protive prodaji Srbije.Verovatno imaju zadatak od vođe da obavljaju specijalne operacije.

  5. Pa doro Vučiću, kada ćeš više da nateraš pravosudje da radi svoj posao, a policiju da pustiš da radi svoj posao !
    Ako ovo nije veleizdaja koja bi bila najstrože kažnjena svuda u svetu, onda neznam šta je !
    TO što ti radiš nije demokratija !

  6. Glupa prica jer se vecina vec obezbedila stanovima u Nisu, Kraljevu,… po SRB. Ovo moze da bude samo za one siromasnije srbe koji ne mogu da kupe pa ce ih iznajmljivati

  7. Hajde sad da neko kaze da ovo nije izadaja…Vucic, Tadic itd…ovo jos niko nije uradio, da se ovoliko obruka

  8. Tako je i predsednik Republikanske stranke, Nikola Sandulovic, odlazio na Kosovo, razgovarao sa Kurtijem i sada ne znamo gde je, da li je ziv, jer nigde se ne oglasava. Da li ce tako biti i sa novim gostima?

  9. Pa sa ovim gostima teže,na granici, biće problema za onog vulina ovi da su ih slušali još 90 tih kosovo bi bilo mirno, nažalost, ovi drugi super od 90tih sve pobeda za pobedom od bleda do đevđelije.

  10. Prvo ste trebali reci Kurtiju da prestane sa zastrasivanjem Sba,policijskim racijama,hapsenjima,setanje Rosu naoruzanih dugim cevima jer su to razlozi zasto Srbi hoce da se isele a ne nekakav Vucicev plan.

  11. Ma to canak i biserko otisli da u ime tadica prime plaketu i medalju za pomilovanje terorista koje su pustili iz zatvora a jedn od njih je i sam kurti pa mu je cast da im on licno preda

  12. Косово смо изгубили још 74 године захваљујући српским. Комунистима

  13. Nenad Čanak…..komunista po uverenju.
    Nenad Čanak…..patriota po uverenju.
    Nenad Čanak….demokrata po uverenju.
    U nedostatku „porodične ljubavi“, sklon incidentima da privuče istu, tako da ceo svoj politički život „traži pažnju“ radeći neverovatno glupe i pogrešne poteze.
    Nenad Čanak….sramota demokratskog procesa u Srbiji, ništa manje od njegovog dopreizbornog koalicijinog partera sa Andrić Venca.
    Mislim, koja je razlika u tome što Čanak ode na kanabe tkz premijeru a Gdin Sveznajući dozvoli tihu, najtišu, provedbu elemenata nepriznate države sa sve parolom: Neće moći, ovo je crvena linija!
    Nema nikakve razlike.

Ostavite komentar


Politika

Peter Stano upozorio Prištinu 10

Peter Stano upozorio Prištinu

Portparol u Evropskoj komisiji Peter Stano je izjavio da nastavljanje jednostranih poteza vlasti u Prištini vodi većem zaoštravanju već krhkog stanja na Kosovu i ukazao na upozorenje Saveta ministara EU od prošle godine da će takvi postupci imati posledice.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.