Biserko uoči sastanka Vučića i Kurtija: Srbija nije iskrena u vezi sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. Dvolicni,i jedni i drugi.Ko zna kakvi su im planovi,na kraju ce odluke biti na stolu pregovoraca,!?

  2. Kako biti iskren kada ti neko silom otme deo teritorije pa posle te godinama pritiska da to dobrovoljno priznas.Svaki narod ima pravo da brani svoje interese pa i srpski.Najbolje je resenje podela ali najmanje 1/3 u korist Srbije jer se radi o njenoj teritoriji ili ce na bilo koji nacin ostati zamrznut sukob do nove prilike za rat.A podela je najbolja zato sto albanci nikada nisu zeleli da zive u Srbiji niti ih je Srbija zelela na svojoj teritoriji.

  3. Dobronamerni Sonja.Sve je lepo objasnila.Srbi stavite amove na oči,vucite gde vam gazde iz EU kažu ,biće sena i vode na pomolu jednog dana ako do tada budete živi.Hvala Sonja na iskrenosti.Otvori mi oči.

  4. Sonja,samo napred!!! Kažu nema demokratije,ovo je primer kako svi pričaju a ništa ne čine. Da bi se vlast srušila neophodno je delovati a ne samo pričati. Kažite mi svrhu ovakvih tekstova dotične koja je deo stvaranja krajnje desnice jer iritira narod koji je nesiguran i neodlučan. Ovakvi kao Sonja ne doprinose pomirenju nego razbuktavanju strasti. Kosovo je nažalost otišlo iz Srbije ali samo fizički,na koliko ne znamo. Možda 100,200 godina ali iz srca i iz duše nikada. E to je zalog da možda jednog dana neko pametniji i mudriji reši ovo pitanje. Zadnjih nekoliko decenija nikako.

  5. Oni koji koriste izraze kao sto su „srbijanski“, „srbijanci“ spadaju u istu katgoriju kao i oni koji koriste izraze ‘siptarski’, „siptari“. I sta znaci „Srbija je neiskrena prema Kosovu“? Zato sto nece da prizna tu velikoalbansku naci tvorevinu na Kosovu? Na tu i takvu „neiskrenost“ ce morati S. Biserko i njoj slicni da se naviknu i da sa njom zive jer se to nece promeniti.

  6. Mislim da svi shvataju, samo se prave ludi. Kosovo je izgubljeno jer je tamo izgubljen rat a sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno. To se nikom od nas ne svidja ali to je jedina istina. I nismo mi koji smo to odmah shvatili izdajnici a oni koji se busaju iz bg patriote. Slobodno neka te patriote odmah idu tamo i vrate oduzeto ali neka to ne traze od nas svesnih. Samo nesto se bas nisu mnogo zaukali.

  7. Ako je neko(a jeste)od zapadnih političara uputio kritike i neslaganje s kurtijevim ,,ponašanjem“ u dijalogu eto da i Biserko kao kaže nešto na račun ovog našeg samoproglavenog pregovarača i izniveliše tasove!

  8. @milorad – evo, i mi smo Madjarima 1918 uzeli celu Vojvodinu, pa su danas Orban i Vucic najbolji ortaci u desnicarenju!

  9. @bazooka joe – ne bi bilo loše da pročitaš malo istoriju. Makar i skoriju. Ali, prema tvojem imenu, bolje bi bilo da proučiš Indijance. Možda su ti bliži po genima.

  10. Matora je drzavni i narodni neprijatelj broj jedan zrela da se protera tamo ko je finansira ili neka ose kod kurtija.

  11. Oprostite joj, godine su to i sasvim je razumljivo što je zaboravila da postoji rezolucija 1244. A za „sladokusce“ da kažem, srbijanci su srbijanci to jest svi domicilni građani države Srbije a srbi su svi srbi ma gde da žive i svaka dalja rasprava na tu temu je suvušna a neka svako naziva sebe kako mu odgovara.

  12. Ко ову жену више ишта пита па она ије вредна помена а камоли њено мишљење.

  13. Da li gospođa Biserko ima zadatak da političke manipulacije u vezi Kosova vidi samo u Beogradu?
    Kakve veze imaju ljudska prava, koja se spominju u nazivu gospođine NVO, i lokalna geopolitika?
    Vidite gospođo Biserko, staro pravilo je da je nužnik što dalje od trpeze, ali izgleda da vi to pravilo ne poštujete.

  14. @ Bazooka Joe
    Ćoveče pročitaj istoriju kako je nastala Vojvodina (Srpsko vojvodstvo) u austro-ugarskoj.
    Pročitaj pa onda lupetaj gluposti.

  15. Stvar je lepog vaspitanja da slusas starije i radis kako ti kazu. A onda biserku za presdsenika. Pa bog te veselio!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.