Biserko: Vlast i opozicija guraju društvo u neizvesnost

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava za Danas

Ostavite komentar


  1. Sve je to jedan veliki cirkus. Kad je EU mogla da primi jednu Rumuniju i Bugarsku a posle i Hrvatsku onda je licemerno pričati o nekim standardima i reformama….

  2. Sve mogu prihvatiti, sve mogu razmotriti ali da nam Biserko servira lekcije i pricu o moralu, zena koja iz dna duse mrzi Srbiju, Srbe i sve sto je pravoslavno!!!!!

    1. Rece lazni patriota, gospodja mnogo vise voli Srbiju jer zeli uredjenu, demokratsku i prosperitetnu Srbiju, za razliku od vas sovinistickih stetocina koji ste od Srbije napravili dno dna u Evropi!

  3. Eto, i Biserko nam je rekla isto sto i Basara u Utisku. Ali ona se ne druzi s Bebom pa nije problem.

  4. Eto, i Biserko nam je rekla isto sto i Basara u Utisku. Ali ona se ne druzi s Bebom pa nije problem.

    1. Tako je mudri branko!
      Nacisti i jevreji zajedno su gurali …..koga ili šta u one komore za tuširanje?

  5. Snezana Congradin i Sonja Biserko, botkinje na zadatku. Koji ovo bese „intervju“ koji je S.C. odradila sa Sonjom Biserko? Hiljaditi?

  6. U zadnjim clancima koje je napisala Snezana Congradin protura se ideja o nekakvim oruzanim pobunama, revolucijama… To je plan koji su smislili sponzori?

  7. Zamislimo da na racun nekog hrvatskog il albanskog novinara koji sebe predstavlja kao velikog profesionalca i nezavisnog novinara, legne 250.000 evra od strane Peconija ili vec nekog bizMismena bliskom Vucicu i srpskoj vlasti? Sta bi se desilo sa tim novinarem, sa njegovim kredibilitetom i da li bi mu se smejali kada bi i dalje pokusavao sebe da predstavi kao profesionalca i nezavisnog? Ali dobro, jasno je da Biserko i Congradin brane svoje.

    1. Ne, nego he “druga“ Srbija razbila vas radikalne patriJote, fasiste koji ste zapoceli ratove 90-ih na evropejce i antievropejce, a u sustini ste i jedni i drugi izvorni jadikali…Vucic je preuzeo dobar deo politike od Cede Jovanovica. Ko je tu koga onda razbio?

  8. Samo se ti Biserko ne oglasavaj. Zao mi je sto dises ovaj vazduh srpski a tako mrzis ovu zemlju.

  9. šta da se radi kad opozicija jednostavno nema izbora. ako izađu na ovakve izbore ja za takve stranke do kraja života neću glasati pa neka izvole. ponižavati se i biti džak za udaranje diktatora je znak da se radi o neozbiljnim političarima i na takve definitivno neću trošiti vreme da idem da glasam za njih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.