Biserko: Vučić demonstrira dobre odnose sa Kinom zbog sankcija SAD ovdašnjim korumpiranim pojedincima

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava za Danas o poseti predsednika Srbije Kini

Ostavite komentar


  1. Au ova ista kao i političari,priča već 30ak godina,čuli smo videli,dajte sklonite se i komunisti, monarhisti,šatro demokrate,šatro Napredni neka dodje neko novi da kaže nešto.

  2. Moram vas iz Danasa da pitam, da li mišljenje po ovom pitanju treba tražiti od nekog kome je u definiciji posla zaštita ljudskih prava ili iz nekog razloga imate obavezu da prenesete njeno mišljenje o svemu (taman isto kao što Pink mora da prenese Vučićevo mišljenje no svemu)? Ako je njeno mišljenje relevantno po pitanju odlaska Vučića u Kinu, onda vi treba da se zapitate jeste li stvarno slobodan medij kako se deklarišete. Bez obzira da li ćete objaviti ocaj komentar pokušajte sebi postaviti ova pitanja. A gospođa Biserko neka se vavi ljudskim pravima, ima tu sasvim dovoljno posla…

  3. Čudi me da taj zapadni sistem koji gospođa preferira, ne osuđuje i ne kažnjava ilegalno pranje novca Bajdenovog sina Hantera u toj istoj Kini i Ukrajini u milionsko , milijrdskim ciframa !

  4. Bilo je baš upadljivo da je loža državnika bila prazna, Putin je sedeo sam a i ostale autokrate i diktatori željni da ih kamera uhvati u kadar su se rasporedili…ovo je komedija od olimpijskih igara. MOK gubi integritet, bravo za bojkot od strane civilizovanog sveta.

  5. Ti sve znaš, ali naopako, dok ceo srpski narod poštuje Kinu i njene uspehe, amerikancima smeta brzi napredak Kine, koja je još pre Hrista bila najrazvijenija civilizacija i ubrzano se vraća tome, da bude svetska sila u svim oblastima!!!.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.