Bisljimi: Kosovo će obezbediti da sve manjine na Kosovu budu bezbedne

Ostavite komentar


  1. Podrazumeva se, krenula je bezbednost od vađenja organa živim Srbima zajedno sa vašim mentorima a bezbednost koju nudiš se potvrđuje svakodnevno.

  2. Niko na svetu nema vise prava kao serbi na kosovo 9 su slea pravili opstine ne celo kosovo su 35000 serba imaju prava kao 2 miliona albanca i vise privelegia jedan poslanik albanskog porekla treba 40 do 50 hiljada vote ne znm na serbski biraca mislim da je a dva serba ako izasle na izbor uzimaju 10 garantovano poslanika ima nek gde na svetu dva jezika svu gde kakva tolerancija prema 35 hiljada ljudi serbske porekle mi imamo berbera 35000 bez prava paradoks na serbiju su vise od 2 miliona minoriteti od albanca bosanca madjari hervati romi egipcani i mnogo mnogo svi bez prava ni zastavu nemaju prava kao na zajecar so vojvodjanima skinuli zstavu svi minoriteti na serbiju su geto bez prava samo da setaju malo oko serbiju i posle cuti kuci

  3. Što to do sada niste učinili nego Srbe maltletirate šikanirate na svakom koraku.

  4. Izgleda da ce mo da se opet ,,soramo,,zbog vaseg stava o ,,manjinama,,
    Pozdrav manjini

  5. Bisljimi: Kosovo će obezbediti da sve manjine na Kosovu budu bezbedne

    A sta je sa Srbima koji sebe ne smatraju manjinom na Kosovu nego sa „centralnom Srbijom“ zajedno cine vecinu i u „srpskoj juznoj pokrajini“ koja je „kako to stoji u Ustavu Srbije, neotudjivi deo Srbije“, kako njima obezbediti da budu bezbedni i da nastave „pravednu borbu za ocuvavanje Kosova u Srbiji“ ?
    Malo malo pa nekoga uhapsite zbog „slobode govora“ i podrivanja kosovske nezavisnosti !
    Puni vam zatvori onih koji su samo izrekli istinu da je „Racak insceniran“ samo kako bi NATO naskodio Srbiji nelegalno i neligitimno je bombardujuci sto se u Srbiji svake godine obelezava kao „NATO agresija“ na jednu miroljubivu zemlju kakva je Srbija bila 90-tih godina !

  6. @Niki

    To isto je tvrdio i Milisevic, da Albanci na Kosovu imaju sva moguca prava, najveca na svetu, zasto je onda krenula oruzana pobuna i otcepljenje kada ste „imali sve“? Bice da ima razlika u onome sta pise na papiru a sta je ralnost na terenu, to sto ste vi na papiru napisali nesto, sto imate nekakve „rasice,“ koji glume ministre ne znaci bas nista kada je realnost drugacija. O tome kako zive Srbi na Kosovu mogu oni da svedoce a ne albanski nacosi da pricaju bajke o tome kako je Srbima. Uostalom, da je tako sjajno vratilo bi se na Kosovo mnogo vise Srba nego manje od 2% od proteranih.

  7. Ne, nego si ti. Da ne svedocis mozda u Hagu u procesu protiv Tacija? Bilo bi cudo da tebe ne pozovu.

  8. Kaže Bijeljini član jedne nacionalne manjine na Kosovu i Metohiji, manjine koja je većinu toliko napadala, ubijala, vadila organe….šta sve već. Procice i ta zaštita od Amerike pa ćete u beg, što i jedino znate.

  9. Bucko Razmisljam
    Pa bilo bi jedino prihvatljivo da vi vladate Svetom,jer primitivizam koji ste vi pokazali za poslednjih 33 godine su horor.Sa vama svi imaju problema kako u regionu tako i sire,a vi smatrate da ste uvek u pravu.Idi i trazi to isto u Nemackoj,Italiji ili bilo gde na Svetu,pa bi tek onda mozda shvatili koliko ste vi stagnirali naspram Zapada.Ako ti smatras da su srbi na Kosovu u majoritetu,onda nemam sta da ti pricam jer ti si sve skole zaobilazio.Zalosno je,da zalosnije ne moze biti da ste stali tu gde jeste.

  10. ljiljana
    Vidi doticna.I milosevic je sebe smatrao „velikim“i tu klicu je ostavio vama pojedincima kao „nasledstvo“a koliko vam je to pomoglo,sedi pa sumiraj sama.Gde je Srbija a gde je Svet.Mogu ti reci da ste jedna od najneurednijih zemalja gde sam ja odlazio,a one nisu bas u malom broju.Svi se klanjate tom liku od predsednika,kao sto su to radili kinezi mao ce tungu.Kad je mao umro,kina je ozivela,pa mozda i vi naucite nesto iz proslosti.Kad ne bude on na tom mestu,nego iza brave onda ce i vas da ogreje sunce.Ja sam ovde gde zivim tretiran kao covek mada sam manjina,ali imam svoje mesto u drustvu.

  11. @ @Oliver Nedeljkovic
    Prisutni su bili isključivo samo oni koji su držalu sveću, jer kategorično tvrde nešto kao da su to sopstvenim očima gledali, te bi bilo umesno da upravo oni, koji su držali sveću, budu pozvani u Hag da tamo svedoče protiv optuženih,

  12. Kao što ste i do sada „obezbedili da sve manjine imaju sva prava“? Ko vas je sprečavao da to do sada i uradite?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.