Bivši ambasador Montgomeri: Kurti na Kosovu ima dugoročni i kratkoročni cilj

Ostavite komentar


  1. Ti i kada si bio ambasador gledao stvari jednostrano tj kao srpski zet! Bolje je da cutis jer nisi bio pravedan prema Kosovu nikada!

  2. srba zivi procentualno na kosovu koliko bosnjaka u srbiji trebao bi sandak traziti da se pripoji bosni da svi bosnjaci da zive u jednoj drzavi da vode politiku koju srbija vodi glupi balkanci oni hoce da im svjetina resava probleme 40 godina prode pa rat onda se okrecu svjetini da im rijesi problem svjetina samo gleda svoj inreres jedino paze da nebi evropu zapalili glupi balkanci da su tako agresivni kinezi i indijci ko balkanci sav bi svijet bio u plamenu lako je rijesiti problem kosova daj ista prava manjini u srbiji koja trazis za srbe na kosovu i rijesen problem procitaj istoriju o kosovu ko je osvajo kosovo i zivio na kosovu turci su drzali 500 godina okupaciju balkana sad bi turci trebali reci nas je balkan hocemo da ga vratimo to nebi bilo u redu tako i srbi misle za kosovo mi smo ga nekad okupirali kosovo je nase tesko je normalnom svatiti tu nakaradnu politiku srbije dok se ne promijeni politika srbije nema mira na balkanu i kurva evropa ce biti u opasnosti od balkanskog smrada

  3. Колико смо ефикасни у заштити Срба, сажалио се и Монтгомери.

  4. Kakve biznise je ovaj covek imao u Srbiji pod Slobodanom Milosevicem ali i i posle atentata na premijera?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.