Bivši ambasador SAD u Srbiji: Niko sa strane nije doveo ovu garnituru na vlast, sami ste birali

Ostavite komentar


  1. Gde god je ovaj covek bio uveo je svoje na stetu te drzave a sa ovom izjavom :Rusijo spremaju da te sravne sa zemljom , samo ti odugovlaci pa ces doziveti tako nesto , u medjuvremenu oni prave ono sto ti imas od naoruzanja .

  2. Istina izvan konteksta, znači poluistina:
    Mi ga birali, a vi ga baš svojski podržavate i pravite se blesavi kao što radite i svugde u svetu

  3. Teško je složiti se, ali još od antičkog doba, isto važi- kakav narod, takva vlast. Tužno, al’ istinito. Te krivi nam ovi, te krivi nam oni, a mirno gledamo svakodnevne nepravde i lopovluke vlasti. Bude tu i tamo neki protest povodom toga, i šta se desi? Izađe 150 ljudi na ulicu da se buni. Toliko ne poštujemo sebe. A na svaku nepravdu se mora oštro odgovoriti. Ili trpeti bagru, kao što trpimo.

  4. „Niko sa strane nije doveo ovu garnitutu na vlast, sami ste birali“
    onda je sve OK! I Amerikanci sami biraju!

  5. Pa ako smo ih birali mi kao narod sto ih podrzavate ako nisu dobri ako nam “ zelite dobro“ kad te ameri podrzavaju bilo kog u svetu bočje da nestanu kao narod to smo osetili zna se i jos imamo posledice toliko o briziiiio

  6. ma jok, nisu mu napravili stranku i podrzali ga da dođe na vlast. nisu organizovali ni podrsku „belih listića“ da Tadicu umanje biračko telo… mi smo sami birali. sam pao sam se ubio.

  7. Nisi ti, sitan igrač, al’ jeste muti Merkel: „ima ko hoće“.

  8. Ima istine u tome da Srbi vole da glasaju za onoga ko ima vlast, pogotovo ako je brutalna. Da se ne zamere.

  9. Gledam komentare i kazem svaki narod ima vladu koju zasluzuje. Kako pise ovaj CICKO samo vi naprijed sa Rusima u provaliju. Zao mi je mladog sveta zasluzuje bolju buducnost a ne da mafija krade, laze .
    NIKO VAM NIJE BIRAO SAMI STE IZABRALI POLUPISMENE MAFIJASE

  10. Amerika se mesa u sve drzave u avetu i peva o demokratiji koja samo zastupa nihov interes,,, to znaci ako neslusate nastupa sila,,,zivela demokratija srpska,,,

  11. A vi i oni licemeri iz EU ste malo „pogurali“ i progledali kroz prste ovom „našem“ kim jong avavav-avu !

  12. Pa naravno da smo je mi birali. A videli smo kako ste vi birali svoga predsednika, pismenim putem. Nego, Izbirali smo ono najbolje sto imamo. Zna li neko od citalaca koga to trebamo izabtati? Dal mozda ove zapadne sluge koji malo, malo trckaju po ambasadama I stalno kmece da su pokradeni, da su oni najbolji… Da nije Vucica Srbija bi odavno bila u ponoru, ha!

  13. Niste ga vi doveli na vlast, ali ste mu vi osnovali mašineriju („stranku“).

  14. Samo vi ameri sto dalje od Srbije i Balkana i narode ostavite da odkucuje.

  15. Pa naravno, ali po zapadnim standardima demokratije, gde je dovoljno da izadje na biralista 50%+1 umesto 2/3

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.