Bivši demokrata tek treba da upozna Dačića

Pažnju javnosti privukao prelazak mladog čelnika DS-a u Socijalističku partiju Srbije

Ostavite komentar


  1. „o prirodi sam socijaldemokrata, a Socijalistička partija Srbije je tu najbliža nekoj ideji koju ja imam“ SPS osim naziva nema apsolutno nikakve veze sa socijalizmom, cista nacionalisticko-populisticka partija kakvih u Srbiji ima na stotine. I kako to da bas niko nikad ne preleti u neku stranku koja je u opoziciji, nego uvek prelaze iskljucivo u one koje su na vlasti?

  2. Vidite da nema suštinske razlike između partija u Srbiji. Važno je fa te nagovore da glasaš a oni će u tvoje ime da prave kombinacije za svoju dobrobit.

  3. Ako mu je bilo mučno u DS, što baš pređe u stranku na vlasti? Smešno objašnjenje. Nije ugovorio prelazak pre izbora, a prešao nedelju dana posle izbora? Glava me zabole 🙂

  4. Puno je takvih u dc. Sve zorane napolje pa ponovni prijem. Samo na preporuku uz dva jamca.

  5. Nadji ko je garantovao za ovog da se učlani u ds. Ko je garantovao odmah brisovnicu mu daj.

  6. E zbog ovakvih ljudi vam je sada jasno zasto prave demokrate daju bezrezervnu podrsku Lutovcu.Ovim ljudima sa Balsom,Kenetom i ostalim je bitna ideologija do momenta dok imaju licnu korist.Kad to prestane nikakav problem za njih da predju u Sps,Sns i u radikale ako treba.Simpatizer ds sam od njenog osnivanja i ne postoji te mogucnosti pistoljem da me teraju da bih presao u navedene stranke.

    1. Upravo to. SPS samo na papiru ima taj soc. prizvuk. Ostalo svi znamo.

  7. Ovo je dokaz da DS nikada nije cenila dobre kadrove
    Pitanje je otkud ovakav u DSu?
    Nadam se da će Lutovac umeti da odvoji žito od kukolja
    A sto se tiče Bajatovica, postavio bih pitanje”preko koliko posrednika Srbijagas uvozi gas, i ko su tajkuni koji se bogate na račun građana Srbije koji plaćaju krajnju cenu gasa? Nadam se da će odgovarati kad tad
    Sve ovo govori da nema pravne države i da je Srbija na kolenima

  8. Partije (sve od reda) su trange-frange švercerski ortakluci na političkim buvljacima.

  9. Koji smo mi jadan narod, sve sami profiteri, jajare, sitne šićardžije, prodali bi se za dinar, beda. I TO je bilo i nekoj DS? Nije ni čudo da je propala.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 4

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.