Bivši odbornici PSG formirali novu odborničku grupu u Skupštini grada

Ostavite komentar


  1. Ovi ce se definitivno raspasti pre izbora. Obzirom da ih vodi Trifunovic to se i moglo ocekivati!

  2. Na kraju ce svaka zgrada imati svoju stranku koja ce se iskreno boriti protiv uriniranja kucica iz druge, „neprijateljske zgrade“ i mirno izrazavati nezadovoljstvo uz parolu #nasazgradajezakon.

  3. Sergej Trifunović je izbrisao PSG sa političke scene. Iz pokreta su se isčlanili 3 člana Predsedništva, 4 Izvrsnog obora, članovi i predsednici Odbora za ljudska i manjinska prava i obrazovanje, povereništvo u Lučanima, Povereništvo Novi Beograd i Voždovac… Sergej je bez odluke organa pokreta potpisao sve sporazume Saveza za Srbiju i faktički postao njihov deo. Dva preostala odbornika u skupštini grada su ostala bez odborničke grupe….

    Ovi ljudi su cuvari iskre gradjanske Srbije čije vreme će tek doći. Hvala im.

    1. Iz Pokreta slobodnih građana se do petka, 23. februara 2019. zvanično isčlanilo 17 članova, dok je istovremeno pristupnicu Pokretu popunilo 369 građana.

  4. Sram vas bilo. Isti ste kao Vučić. Dobili ste mandate u okviru Pokreta a ne kao pametn i esposobne ličnosti. Ako ste napustili Pokret onda je pošteno i da vratite mandate koji nisu Vaši jer su se za njih borili aktivisti na terenu a ne Vi. Ovo je samo zank da se izborni zakon mora menjati a Vi ste se pokazali kao novi saveznici Vesića i Vučića. Sram vas akademskih titula koje nosite jer ste se poakzali da ste isti kao i ovi što su kupili diplome, nemoralni i nedostojni bilo klakvog učešća u budućem političkom životu.

  5. Tužno da tužnije ne može biti? I SRAMNO, umesto da se ukrupnjavate, i napravite nešto za zemlju Srbiju vi i dalje se delite, pljujete jedni druge i to traje evo dvadeset i nešto godina, zabrinjavajuće za jedno drustvo. Tako da narode ovde pomoci nema????????

Ostavite komentar


Politika

Kako Rusija sada podržava Vučića? 10

Kako Rusija sada podržava Vučića?

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je u petak podržala zahteve Beograda koji se tiču situacije na Kosovu, a posebno je istakla i najavu zahteva za vraćanje srpskih bezbednosnih snaga na Kosovo. Ovakve izjave Moskve pokazuju da Rusija, čija je meka moć znatno oslabila, traži partnere u svakom ko je ne izbegava, smatraju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.