Bivši žandarm iz Niša: Ne verujem da će me MUP vratiti na posao

Zlatko Gigić koji je pravosnažno osuđen zbog prebijanja braće predsednika i ministra finansija skeptičan da će država poštovati odluku Upravnog suda

Ostavite komentar


  1. Mož da veruješ ili ne, tek da te vrate to nema šanse pošto sud niko i ne zarezuje osim protiv kad je protiv „boranije“!

  2. Meni je žao sto ih više niste ispendrečili!
    Bez ikakve namere da budem zlurad, s obzirom da ti je ugrožena egzistencija, zar bi mogao da podneseš da ministar koji je zamenio slinču bude ,, jedan od Voolina,,?
    Tvoj grad je uz tebe!

  3. U principu dobro ste uradili u tom slucaju. Ali posto vam je to preslo u naviku i najcesce to zloupotrebljavate i ne treba da vas vrate na posao. Na tvom slucaju mozda se drugi opameta ako im je stalo do posla. Za mnoge su ti postupci vec postala zabava.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 8

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.