Bjelogrlić, Majić, Popović, Kostić okupljaju javne ličnosti u inicijativu „ProGlas“

Ostavite komentar


  1. Шта сте имали и колико сте радили за време претходне/их власти….стидите се…тотални сам аполитилар али ме овакве ствари ужасно нервирају….

  2. MAFIJU I MAFIJASE U SVIM STRUKTURAMA SILE,FINANSIJA,PRAVOSUDJU,mogu da pobede samo pravoverni monasi i RETKI osvesteni BOGU VELIKODOSTOJNIK???????

  3. Bilo bi lepo da iskreno iznesu i svoje političke stavove,pogotovo prema KiM i Rusiji ,da narod ipak zna ko stoji iza njih i koliko to košta.

  4. BRAVO ZA INICIJATIVU …
    Stalno gledam plakat na protesitma ‘Uzalud ga budim’
    IDEMO U ŠIROKU AKCIJU BUĐENJA SVOJIH ROĐAKA, KOMŠIJA, … krajnje je vreme, odoše nam deca !!!

  5. Tako se to radi. Samo udružena pamet i istinaska opozicija (brz Zavetnika i Dveri) može doneti napredak u borbi protiv uzurpatora, koristoljubaca i kriminalaca u vlasti.

  6. Bravo!
    Pokazali ste da pored intelektualne veličine imate i neke (preko potrebne) „fizičke veličine“.

  7. ProGlas je neophodan.Nasi mladi su neobavesteni u vezi sa glasanjem, ili su nezainteresovani, a njih se najvise tiču izbori! Inicijativa ProGlas je najbolji način da se gradjani obaveste o vaznosti glasanja!

  8. Dzabe glasanje kad sns broji glasove i isti budu zakljucavani po nedelju dana i tome slicno

  9. @Marko
    Nemaš pojma! Ovo su izbori na kojima daješ glas protiv mafijaške hobotnice koja davi ceo narod. Šta možeš tako zadavljen da uradiš po bilo kom pitanju?

  10. Bravo teska korupcija,pocev od ministarstva pravde ogroman broj sluzbenika napustio ministarstvo.

  11. Hvala bogu! Odavno je trebalo da se pametni ljudi ovako oglase. Sada na red stupaju mladi. Svi na izbore!

  12. Od koga ce da cuvaju kutije? Pa sibicari su na svim stranama politickog spektra. Kako god podelimo karte sa ovim postojecim strankama izadje na isto. Okupacija spolja i iznutra

  13. Gospodine Majicu i ostala gospodo: Molim vas shvatite ovo ozbiljno! Morate objasniti ljudima da na vlasti nisu zute sudije. Nama je sve jasno ali mnogo njihovih glasaca veruje da su zute sudije na vlasti i krive njih za danasnje stanje u drzavi i pravosudju! Ozbiljan sam!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.