Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen

Ostavite komentar


  1. U Vojvodini SNS danas radi opoziciji ono isto sto su radikali 90ih radili: liste, izbacivanja, pretnje. To su isto radili nacisti 1940ih. Samo sto sada SNS to radi svom narodu. Oni su tu samo zbog para i privilegija. Cim to prestane, oni odlaze. Gde god se Vucic i njegovi borili za Srbe, tu vise buducnosti nema. Ljudi se masovno iseljavaju iz nase Srbije. Cim se otvore mediji, SNS ce propasti. Ali njihov sistem na strahu i batinjanu ce morati da propadne. SPC treba da kaze da je to neizdrzivo stanje u drustvu. A ako u Srbiji ljubav ne bude ljubav pobedila, onda Srbije vise nece ni biti. Ljubav uvek mora pobedi.

  2. Treba se organizovati I otici nenajavljeno I I isto tako uraditi njemu podmuklom pederu polomiti mu koske , bez sve opshte revolucije ovo ne moze da se reshi.

  3. Treba se organizovati I otici nenajavljeno I I isto tako uraditi njemu podmuklom pederu .polomiti mu koske , bez sve opshte revolucije ovo ne moze da se reshi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.