Blic: Miloš Jovanović kandidat za predsednika Srbije

Ostavite komentar


    1. Udruženje građana koje još nije ni osnovano, predlaže kandidata koji nikad ništa nije osvojio, pa uspeh je zagarantovan.

  1. Nama ne treba „ ličnost“, nego program partije oko koga ce narod biti okupljen. A do sada nijedna vladajuca partija nije nudila program, vec „licnosti“, koje su bile marionete zapada.

    1. Primetio sam u proslosti , da su svi programi bili super ! Niko nije ponudio los program . Nije valjda lud . E , ali posle , kako se taj program sprovodi …. To je sasvim druga stvar . Tako da nam treba licnost koja ce program sprovoditi . Ali mrka kapa da postoji takva licnost .

    2. Vec smo imali neukaljanu licnost za predsednika pre 20 godina, pa dobismo ćorak. Čovek jeste bio neukaljan, ali u nemogucnosti da se izbori sa kriminalnim licnostima u svim društvenim segmentima. Tako će biti i sa ovim, ako bude kojim slučajem došao na mesto predsednika.

  2. Miloše, bio si mi simpatičan, a sad mi deluješ kao sluga režima, poturen da odigraš svoju ulogu na Vučićevoj pozornici, slično kao i za razbijanje bojkota.

    1. I meni je bio zapao za oko kao političko osveženje. Školovan i kulturan.Što se mene tiče ima moj glas.

  3. Sačuvaj nas Bože Koštuničinih sledbenika, pogotovo onih naučenih da se „prljav veš“ ne iznosi iz kuće. Takvi bi sve zlo gurali pod tepih, umesto da rešavaju probleme i kažnjavaju bagru i ološ.

  4. Dakle počelo je. I dobro je što je tako. Ne znam da li se paralelno radi na poboljšanju izbornih uslova, jer su oni bukvano negacija izbora. U ovoj Državi gtovo sve njene institucije nisu nezavisne. Kao takve za mene su to kobajagi institucije. Pogledajte samo instituciju izbora. To su kobajagi izboi, pa je i sve ono što je rezultat izbora kobajagi. Rad mnogih institucija se ne vidi ali se nažalost oseća („na koži“). Ali rad kobajagi parlamenta se i vidi i oseća. Da li smo zaboravili da je to zakonodavno telo. Pa tamo se naj manje diskutuje o zakonima. PODDRŽAVAM kandidaturu Miloša Jovanovića. Osnivač DSS-a i dugogodišnj predsednik je stalno govorio o institucijama sistema i pravnoj državi, samo taj čovek nije imao stranačku organizaciju i snagu da napravi neki iskorak u toj oblasti. Ja verujem ovom mladom čoveku. Takvi ljudi nam trbaju za predsednika.

  5. kada Milos Jovanovic bude osvojio na buducim izborima 0, 03 % posle ce se pridruziti “ patriotama“ Sormazu, Bakarecu…….u SNS zivela Srbija…..imamo profesore sa pravnog a ne osecaju odakle „vetar duva“…….Atlagic profesor na faksu a koji lose cita tekst

  6. Ne slazem se politicki sa Jovanovicevim stavovima , ali nemam nista protiv kandidature zato sto je promena neophodna i urgentna .
    Po ostalim komentarima bi se reklo da je vecina dobro ususkana uz sadasnjeg , neodoljivog predsednika .

  7. Ne želim tekst ni da čitam, imali smo jednog Koštunicu, nikako Jovanović.Marinika za predsednika što je prvo rekla gospođa Fajon i ponavljam to stalno dok ne čujem to od Marinike.

    1. MIlos Jovanovic je obrazovan covek, ali je i licnost krajnje problematicnog morala. Vrlo brzo će se i oni koji mu veruju uveriti da je u pitanju još jedan Vučićev opozicionar, akademski Simo Spasić i ništa više. Čak i kad ne bi bilo tako, stavovi koje on zastupa jesu sumanuta nacionalistička i militaristička politika koja ništa dobro nikome ne može doneti.

  8. Covek nema nikakvu harizmu, ne moze da okupi verovatno ni svoj kucni saver. Dajte u Srbiji ima toliko genijalaca, pronadjimo ih. Ovaj covek je u svakom smislu prosek. Nista

  9. Covek se kandiduje za predsednika , a ne za ulazak u vladu. Tako da kad pominjete DSS to pada u vodu. Po mom misljenju jedini ne ukaljan a pritom pristojan, skolovan i dostojanstven.

    1. Vi Vučićevci baš volite još jednog Šapića, tj. pro-Vučićevca u vlasti? Vas razumem, ali ne razumem osobe koje su iskreno zainteresovane za promenu ovog zla od vlasti, a glasali bi za ovog AV-ovog trojanskog konja.

  10. Opet „nacija“. Od kad smo se okrenuli fiktivnom konceptu nacije, od tad nam je ovako kako nam je.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.