Blinken i Stoltenberg: Odlučno ćemo istupiti protiv agresivnog ponašanja Rusije

Državni sekretar SAD i generalni sekretar NATO na diskusiji „Jačanje transatlanskih veza“

Ostavite komentar


  1. Ovo, za šta su se ovde, generalno, založile SAD, nekada se svrstavalo u , ratno-invazinitičko-neokolinijalističke težnje?! Naravno to težnje se moraju prikriti strahom od „agresivnog“ ponašanja Rusije, potom „usponom Kine“ a, tu je i ono famozno, „snaženje demokratkih principa“, što u prevodu znači, da ovo udruženje, „kome snaga leži u topuzU“, može izbombardovati svakoga /osim onih država koje mogu da im istom merom odgovore/, onog koji odbija da se povinuje njihovim, takozvanim, „DEMOKRATSKIM PRINCIPIMA“. Zlo koje se, dolaskom Trampa na vlast, bilo pritajilo neko vreme, ponovo se razmahalo. Ponovo će američki „pošteni poreski obveznici“ moći, uz CNN, „Breaking News“ i pivo, da uživaju u „pametnim“ američkim bombama, koje uništavaju tamo neke urodjenike u državama čije ime ne umeju da izugovore, niti znaju gde se nalaze.

    1. Dobar komentar Zorane
      Dodao bih da je i Blinkenu i Stoltenbergu potreban neprijatelj
      Treba zaplasiti evropske drzave da bi nastavile da uplacuju u fond NATOa.

  2. Znači ako NATO ne kaže EU idi u wc oni ne znaju da li treba da posete tu prostoriju,na žalost SAD u eventualni rat sa RUS su svesni da imaju piune EU koji sem pokretnih meta nebi mogli ništa drugo da budu a obzirom da u SAD na vojnim akademijama izučavaju i vojvodu Živojina Mišića znaju i za njegovu misao Bolje vuk na čelu zečeva nego li zec na čelu vukova pa sada vagaju šta su

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.