Sednica Skupštine Srbije nastavlja se sutra: Ana Brnabić i dalje nije izabrana za predsednicu parlamenta

Ostavite komentar


  1. Skupstinu degradiraju preletaci Jovanov,Bakarec i jos mnogi da ih ne nabrajam, iskompleksirani koji nemaju svoje ja i koji posle preletanja zele da se dokazu ali nisu svesni da su dno dna.

  2. Брука за нас грађане, ко нас и како представља у скупштини Србије. Брука за јавни сервис, режирају пренос рада скупштине. Укључује и искључује тон и зумира или склања кадар.

  3. Cirjus, vika, dranje, urlanje. To je surova stvarnost našeg parlamenta. Pod hitno na nove parlamentarne izbore. Ovi iz decembra su ionako pokradeni.

  4. A šta je sa onima iz „grupacije“ Mi-ljudi iz naroda? Ne učestvuju u ovoj „visokoumnoj debati“ (dobili zadatak da ćute i prave se mudri) ili im je zabavnije u skupštinskom restoranu? 🙂

  5. Na sto spade stranka da je brane Kena , Bulatovic i ostali preletaci iz dosa koji su se usljamcili u SNS zbog poslanickih mesta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.