Ana Brnabić nova predsednica parlamenta, izabrani i potpredsednici

Ostavite komentar


  1. Koliko god se trudim nikako ne mogu da razumem kolegu Radenovića? Kažem, kolegu jer i ja sam profesor BU u penziji.

  2. Hoće, simbolično na međunarodni dan sreće. Mi smo ionako tu da sve njih usrećimo a za nas šta preostane.

  3. Poastovani g. Miloš,

    Kao prfesor BU u penziji normoaln ne mozete da razumete kolegu Radenović, jer doticni gospodin trenutno je na poziciji poslanika jedne politicke strukture, i ponasa se po naredjenju „politike“…!

  4. „Ааааа, ово је Србија,
    Говоре гробови ратника
    Из славног времена“
    А да, то је било давно, сада су нека друга времена

  5. Намерно се иде ка томе да се уруши вишепартиском систем и парламентарна демократија у Србији, гледам да будем неутралан али увек је онај ко је на власти одговоран за стање у друштву некада је Србија имала једног Предрага Марковића за председника скупштине данас имамо Ану Брнабић испада да смо пре једно петнестак или двадесет година имали уређенију и пристојније скупштину.

  6. Posto kartel na vlasti ima uvek vecinu, prostim nadglasavanjem ne samo da ce AB biti predsednica Skupstine, vec ce oni , kao i uvek, usvojiti vecinom sve sto god im je potrebno i sto njihovom sefu padne na pamet. Rako da mislim da ovo pitanje u naslovu nema dovoljnu kolicinu suvislosti. Verujem da nemate razloga za cenzuru.

  7. Sve sto pozeli i naumi sekta na vlasti, nema potrebe da bude upitno, sa dali, hoce li, itd. Belodano je da hoce uvek i svagda sa njihovom vecinom i agresivnoscu, najpre racunajuci njihov vazalski odnos prema svom neprikosnovenom sefu, Oskaru.

  8. Diskusije na skupštini su za rubriku „Verovali ili ne“. Sramota za ovaj narod.

  9. Ovo ko ne gleda ne može vjerovati da je ovo Srbija. Ovo je dnoo, pokazali ste cijelom svijetu ko su Srbii!! Strašnoo!!

  10. Pa ovo je dno dna, naročito ludi Milojko(Milenko) Jerkov i još polupaniji Orlić. Gde ovo vodi? I ovi da nam vode državu i jedni i drugi, užas…

  11. U nedostatku kvalitetnih a posto je SNS stranci bio bitan kvantitet a na zalost nije kvalitet u stranku su se uclanili preletaci ,posto mi treba puno vremena i prostora navescu samo neke Jovanov,Bakarec Jovanovic Natasa i jos mnogi preletaci.Jednom preletac uvek lreletac,puno se prikljucilo SNS stranci sa ulice,dementnih koliko hoces navescu Atlagica i Risticevica .Mnogi otisli u poslanike i dobro se uhlebili.Sta oceekivati od parlamenta kad su neki otisli u poslanike sa ulice zato je parlament ovakav nikakav.Svevisnji forsira Anu Brnabic koja je zavrsila za biznis administratorku i ne odgovara za bilo koju funkciju.Bila bi idealna za zapisnicarku i verovatno bi se dobro snasla jer je zavrsila za administratorku.

  12. Kao profesor srpskog jezika i knjizevnosti ,pitam se kakva je ovo neprimerna rec u naslovu „ober“upotrebljava se u govoru ali ovde ne sme.Ko smo mi?

  13. Jedno recju svi zele vlast i ovi i oni, narod ih glasao ko kako, ali ponasanje u skupstini srbija dotakla dnoooo, narocito preletaci koji daju izjave da bi se dolazali su patologija, a ana brba je jos vece dno izborom poglavara jer ona mu je najjjvernija svi ovi drugi jovanovi, orlovi, dacici prvi bi ga napustili ako ode mozda necu doziveti to jer on ce sa kradjama izbornim +20 biti, a kos ovaj “ cuveni“ matematicar deda stari umesto da uziva u starosti on se tu bacaka i dokazuje u skoro 80 god blam

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.