BLOG: Vučić položio zakletvu za drugi predsednički mandat (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kad su se okupili neka ga pitaju gde ima ŠEĆERA pošto je obišao sve radnje, ja gde god udjem šećera nema.

  2. Zasto mora uvek da fantazira (laze) makar u jednom delu svoga govora?

  3. Polaže zakletvu pred gradjanima,jer je prošli saziv raspušten,a novi nije verifikovan.

  4. Ko je obezbeđivao skup od razdraganih obožavalac? Velja Nevolja? Ah, daa

  5. Vučić je najveća sramota i najveća štetočina srpskog naroda. Zna strani faktor kakvu će ličnost nametnuti srpskom narodu i preko koga će ostvairti svoje ciljeve. Osim što je prodao KiM potpisivanjem briselskog sporazuma, on je, za razliku od turske vladavine u trajanju od 500 godina i komunističke vladavine Josifa Broza Tita (vatikanske produžene ruke), uspio da prvi put u istoriji SPC napravi raskol i dodeli autokefalnost tzv. severno-makednoskoj pravoslavnoj crkvi. Posledice devastiranog EPS-a, osnovne privredne žile kucavice, već narod oseća u velikoj meri, a to je samo dokaz da je svaka pora društva na isti način razorena. On se ponaša kao da je siguran da posle njegove vlasti Srbija neće postojati i da neće nikada i nikome podnositi račune.
    A vi akdemici, intelektualci i crkveni velikodostojnoci i dalje čekajte da se slepi vođa umori.

  6. Rusija je ovaj rat već izgubila.Putin zajedno sa Rusijom sami sebe upropastili,izolirali i polako sebe uništili. Gledaćemo Rusiju pod sankcijama iz godine u godinu kako osiromaše narednih 40-50 godina. Niko ne bi želeo biti trenutno u Rusku kožu. Ne daj BOŽE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.