Blokada kod spomenika Štafeti na 15. protestu Srbija protiv nasilja u petak u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Po 15. put u Kragujevcu protesti nasilnih opozicionara u Kragujevcu,dokle više kako više ne shvate da ih narod neće.

  2. Da li će građani da podrže organizatore protesta posle diletantskog ponašanja istih u Skupštini? Bilo bi poražavajuće za društvo da takvi posle svega imaju bilo kakvu podršku!

  3. U petak, 8. septembra u 19 sati na Đačkom trgu,Kragujevcu opet protesti dosadnih nasilnika iz opozicije narode izbegavajte ove ljude u Kragujevcu koji ne žele dobro ni ovom gradu a ni celoj državi Srbiji.

  4. Protesti bez cilja, ličnog sam mišljenja da se vlast ne preuzima na ulici i da nema potrebe da izazivate bes kod gradjana koji i nisu politički opredeljeni.

  5. U svim mestima u kojima opozicija organizuje svoje nasilne proteste broj prisutnih je veoma veoma mali to su sve ista lica u svakom mestu prisutna koja opozicija plaća tajkunskim parama.

  6. Organizatore protesta nije briga za nasilje vec gledaju svoje politicke ciljeve i vrse samopromociju,oni su procitana knjiga.

  7. U nedostatku programa opozicija izmislja nekakve proteste za licnu samopromociju,organizatore nije briga ni za Srbiju ni za gradjane ni za kakvo nasilje vec iskljucivo gledaju sebe!

  8. Blokiranjem se ništa ne postiže. Narod želi konkretna rešenja, a opozicija nije u stanju da ih ponudi.

  9. Idite do sela pomozite roditeljima da spreme drva,to Vam je bolji posao od toga što radite

  10. Mislim da je van svake pameti i razuma i dalje protestovati kada svi znamo da se vlast menja na izborima, izbori su najavljeni da će biti samo ne znamo kada tako da saberite se, smirite se i sačekajte izbore pa ćemo videti ko je više upravu.

  11. Zaista ne razumem potrebu vise za ovim protestima kada nista sa njima opozicija postici nece vec samo maltretiraju gradjane bezveze.

  12. Malo je sumnjivo da su negativni komentari počeli oko 15 do 10, pa završili oko 10 i 15…
    Hm, vidimo se u petak.

  13. Režimske badavadžije su spremne, da za sendvič izmišljaju i pišu svakojake, uglavnom slične, gluposti.

  14. Kaže, protestna kolona kretaće se… Kakva crna protestna kolona? Isti dolaze da se vide i malo popričaju. I ja sam, pa mi postalo dosadno i besmisleno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.