„Nismo mi školovani za blokade puteva, radimo po instinktu, kako znamo i umemo, borimo se zajedno da preživimo“: Opozicija o daljim koracima borbe protiv režima

Ostavite komentar


  1. Koliko su vremena proveli na protestima i blokadama za to vreme su mogli mnogo toga da urade pametnog.

  2. Ljudi iz Loznickog kraja moraju biti pripravni. Vucic je je vec sklopio posao i uzeo pare., bez uvazavanja mirnih protesta.

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučić odaje za koga navija na američkim izborima? 10

Kako se Vučić odaje za koga navija na američkim izborima?

U prethodnim mesecima Srbija se po više osnova vezala za SAD i zato će mandat narednog predsednika SAD, ko god on bio, biti kontinuitet prethodnih godina, ali predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ima startegiju za obe varijante, iako ne doživljava Srbiju kao zemlju za čije interese je dužan da se bori, smatraju sagovornici Danasa komentarišući da li se na osnovu Vučićevih poteza i izjava može zaključiti za koga navija na predstojećim američkim izborima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.