BNV: Bošnjačka deca po automatizmu da se obrazuju na bosanskom jeziku

Ostavite komentar


  1. O čemu ti pričaš , kakav bosanski jezik , kakav hrvatski i crnogorski jezik . Pa svi koristite pismo i pravila i gramatiku koju je Vuk karađžić propisao . Pa što ne pišete arapski .

  2. Koji su rezultati ovog BNV-a za 30 godina? Koliko su plate u BNV? I koliko ima zaposlenih posle zadnjeg kruga zaposljavanja od kako je SDP Ljajica preuzeo BNV?

  3. da li ste izrazom bošnjačka deca hteli da kažete srbi/srpkinje muslimanske verosipovesti, pošto ne postoji bošnjačko državljanstvo?

  4. Kako da ne…pa posle toga da tražite I da se odvojite kao što u najveće postavljate na TikToku…u Srbiji se uči samo srpski,eventualno engleski I ruski! To možete da sanjate!

  5. Kako vas nije sramota? Vi gospodine govorite srpsko-hrvatski jezik, nikako bosanski jer on ne postoji. Ako vam se ne svidja da jezik kojim govorite nazivate srpskim, sto se mene tice, slobodno ga nazivajte hrvatskim. Jer to je jedina istina. Ako ste turci govorite onda turskim jezikom, bilo bi jos postenije.

  6. ovo je monstruozan naslov.
    Svako ima pravo da bude sta zeli i da prica jezikom koji mu je drag i da se obrazuje na maternjem jeziku ukoliko to zeli. Tako da gradjani BiH koji sebe smatraju Srbima ili Hrvatima imaju svo pravo da pricaju i da se obrazuju na svom jeziku: Srpskom ili Hrvatskom. Sve ostalo je silovanje naroda i cist bezobrazluk.

  7. A na kom jeziku se on obrazovao? Kojim čovek jezikom trenutno govori? Učio srpsko-hrvatski, a naučio bosanski? Jel ste vi ovo preveli njegovu izjavu na srpski ili je on govorio na bosanskom sad? Dajte ljudi tj balkanci…. Dokle više? Srećom nemate vlast u Austriji ili Švajcarskoj.. tražili biste austrijski ili švajcarski jezik 🙂

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.