Stojanović: Opozicija nije smela da rizikuje sa ljudima koji su menjali prebivalište

Ostavite komentar


  1. Opozicija se spotakla upravo na onome što je sama tražila a to je period promene prebivališta od godinu dana a sada njihovi kandidati za odbornike ne ispunjavaju taj uslov.

  2. A rezultate izbora biće lako oboriti upravo po Zakonu o prebivalištu i boravištu.SNS gde god bude izgubila pozvaće se na taj zakon i svaki sud će doneti presudu o poništavanju rezultata.O tome „opozicija“ ,koja izlazi da legalizuje kradju izbora iz decembra treba da računa.

  3. Nisu smeli da se razdvajaju.deo opozicije koji izlazi na izbore proći će veoma loše, kazniće ih narod. Biram borbu ali za sebe i svoju fotelju, to je svima jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.