Bocan-Harčenko: Dogovor sa Prištinom ne dolazi u obzir bez Rusije

Ostavite komentar


  1. A šta bi sa onom pričom da će Rusija podržati i prihvatiti svaki dogovor Kosova i Srbije(koji Srbija prihvati)?

  2. Rusi,gledajte vaša posla i ne širite pioke po Srbiji.I kod vas imate problema pa prvo to sredite.Standard prosečnih ljudi he nula.Amerika je Amerika! Svi koji odlaze iz Srbije odlaze u EU i Àmeriku.Ne u Rusiju….

    1. Pa druže ko tebe drži – široko ti polje i pravac u tu tvoju Ameriku .
      Ono što su nama ti tvoji ameri uradili ne zaslužuju ni ime da im se spomene . Živela bratska RUSIJA

      1. Rusi vole srbe ko vaške. Njima je samo njihov interes važan, a to je da neko drugi gura prst u oko zapadu namesto njih. Kada bi baš voleli Srbiju, tada bi imali cenu gasa i nafte kao većina zemalja, a ne kao Ukrajina.

  3. Rečenica iz naslova ovog teksta je direktna, jasna i nedvosmislena poruka „aci srbinu“, koji je trenutno pod ogromnim pritiskom da do izbora na proleće ispuni svoju obavezu prema svojim zapadnim menitorima u pogledu priznavanja Kosova kao samostalne države od strane Srbije i prijema u UN. Prilikom svoje poslednje posete Rusiji, „aca srbin“ je tražio razgovor s Putinom u četiri oka (bez prisustva prevodioca), što je van svih diplomatskih pravila i protokola. Razlog tog neuobičajenog zahteva leži u tome što je tom prilikom „aca srbin“ molio Putina da Rusija ne uloži veto u SB OUN kad Srbija predloži prijem Kosova u UN. Od tada je „aca srbin“ prezren i pušten niz vodu od strane Putina. O ovome je dan nakon posete pisao ruski list Komersant, koji je poznat kao provladin medij, otprilike pandan našoj Politici ili Večernjim novostima.

  4. da je srbija neka drzava odavno bi vas ruski olos isterao i prekinuo sve odnose. od vase pomoci popucase nam, ledja

    1. Obrnuto!!Proterali bi zlikovce koji nas zatrovaše do desetog kolena i pokloniše 15% naše teritorije!!A i takve po..uzne muve(ako vas prime naravno)!!!

  5. U jednoj refenici je sve rekao o nezavisnosti drzave Srbije i aktuelnig rezima vkasti.

  6. Objasnite ovom nardu zasto stse bili na glasanju u UN povodom odluke o bombardovanju Srbije UZDRZANI. A i inaçe ko vas pita?

  7. Rezolucijom 1244 sve je dogovoreno. Ona mora jos samo da se u djelo sprovede. Posle sprovodjenja Rezolucije 1244, ako postoje neka nerijesena pitanja, tek onda moze da se pregovara i dogovori. Kosovo je deo Srbije i svi problemi koji su na Kosovu, to je unutrasnji problem Srbije i ona sama mora da ga resava, kao i sve druge zemlje u okruzennju i Evropi.
    Nametanje nekakvog resenja od strani drzava i podrzavanje terorizma na prostoru Srbije je neprihvatljivo i to je nicim opravdana agresija na Srbiju.

    1. KAd ste vi poslednji put pogldali u kojoj godinu zivite? Po stilu pisanja, reklo bi se, da zivite u 1998oj otprilike. Ali posto ste pomenuli i R-1244, covek dobije dojam, da ste izgubljeni u vremenu.

  8. Bili i ostali podli kada je Srbija u pitanju.Rusofili navukli ste nam bedu za vrat i sad ćemo je se teško otresti.Od Srbije napraviste rusku guberniju.Svaka čast !

  9. Dakle, Rusi ce reci Amerima, priznacemo Kosovo kada vi priznate Krim. To je bilo jasno od pocetka. Srbija je vodila svoju politiku samo za vreme Dusana, zato su ga sredili. Uvek smo bili neciji potrcko, pa su nas nagradjivali ili kaznjavali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.