Bogdanović: Srbi na Kosovu vide da ih je Vučić prevario

  1. Nije prevario samo narod na Kosovu, prevario je i sve koji su ovde glasali njega i njegov SNS. Ja ga nikad nisam glasao pa me nije prevario ali mi je to slaba uteha. Opljackan sam i prezaduzen u ovoj zemlji korupcije i bezakonja kao i ostali.

  2. Znali su oni i pre ko je dotični, samo im nije smetao kosovski dodatak, neplaćanje računa, državni poslovi, razne muljačine…sad odjednom kriv neko drugi, nije nego

  3. ….baš mi je drago ! Al naš, ako ti vide…ne vide oni ništa i nikada ništa nisu videliii

  4. I mi koji živimo u krnjoj i svakim danom sve manjoj Srbiji već odavno vidimo da nas je nepomenik prevario i izdao.

  5. I Milošević i Vučić su ih prevarili kako je moguče da su takvim spodobama bilo šta poverovali i dozvolili da ih kradikali i sps oteraju sa KiM-a!?!?!?!?!

  6. Blago svima koje je panta prevario, šta ste drugo očekivali od njega, ’90 te vas ničemu nisu naučile?

  7. Panta je mogao da pocepa Kurtija kao pitu, nije hteo. Zato će razbiti svaki rszum iz Srbije kao “ Panta pitu“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.