Bogoljub Karić: Ako me Vučić pozove, učestvovaću u kampanji 1Bogoljub Karić Foto: Stanislav Miljoković

Ukoliko me Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka pozovu, lično ću učestvovati u predstojećoj kampanji za predsednika Srbije, ma o kom kandidatu se radilo. To nije sporno, jer Pokret snaga Srbije u koaliciji je sa Srpskom naprednom strankom od njenog osnivanja i ostaćemo u koaliciji sa njima.

To znači da ćemo dati i punu podršku predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije, kaže za Danas Bogoljub Karić, lider Pokreta snaga Srbije. On kaže za Danas da ovih dana neobavezno obilazi Srbiju, razgovara sa ljudima kako bi čuo šta ima da kažu.

„Nećete verovati, ali u poslednja dva meseca više od 60.000 članova vratilo se u Pokret snaga Srbije“, kaže Bogoljub Karić za Danas. On je i danas u pratnji brata Dragomira i supruge Milanke prošetao Kragujevcem, sa namerom da poseti i Niš.

Prethodnih dana Karić je prošetao Knez Mihailovom sa novinarom Milomirom Marićem, a u tokom posete Leskovcu kupio je celu tepsiju tulumbi i podelio Leskovčanima koji su se slikali sa njim. Pre dva dana posetio je posetio je i Vranje, gde ga je dočekalo stotinak građana koji su mu poželeli dobrodošlicu. Karić je tokom šetnje centralnim gradskim ulicama razgovarao sa građanima navodeći da se u Srbiju vratio da uradi „šta može za zemlju“ a da je ono što građanima može da ponudi – „da se radi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari