Bogosavljević: Teško da će Vučić dobiti podršku većine za potpisivanje bilo čega oko Kosova

Ostavite komentar


  1. Pa zato je non stom u kampanji , od obilska skolskih toaaleta po srbiji do odnosenja bureka ranicima cistoce, koje nikad nije tako transparetno obisao, samo kako ce uci medju studente i u rektorat BU, to jos njegov tim SVE SAMIH SLIHTARA koji svaki dan gostije na pinku i kod Marica nije smislio, verovatno vredno rade na tome sto rece Vucic POSVECENO hiljadu posto

    1. Jedino sta moze da prodje na referendumu u Srbiji, je gubitak veceg dela Kosova uz zadrzavanje Manastira, ali i pripajanje Srpske u federaciju sa Srbijom. To je jedini nacin da se Srbi sloze i izbegnu sledece planirane krize.

      1. Kakva crna „srpska“. Samo nam ti paraziti trebaju na ovu našu bedu. Nije li dovoljno što se veći deo ponosnih bosanaca sa tom tzv.republikom „u srcu“ infiltrirao ovde i uzeo što god im je volja. Imaju svoju „državu“ pa neka je vole tamo.

  2. Kuka Bogosavljevic,obrce,osvrce a Vucic kog je kovao u zvezde..spao na 34 %,dok bi izlaznost na izbore danas bila 41 %…baska ovi „rezervoari“opozicije za glasove..SZS 800.000 …ostali preko 600.000…O Kosovu se izjasnio,vidi se u tekstu..ali ne kaze koji je to tek fijasko za Vucica i kamarilu…?!?!S druge strane,taj referendum mu ino faktori,imperativno nalazu sa izbirima da provede…Dakle propao skroz…Otud buregdzije s djubretarima …miliciju obilazio nocas…sto bi reko Sojic..“borba za svaki glasic“…

  3. Referenduma neće biti ni u Srbiji ni na KiM.
    Činjenica je da na KiM ima skoro za jedan milion manje birača nego što ih je na biračkim spiskovima a za skoro 400.000 stanovnika manje od birača (1.600 – 1.700.000 stanovnika a skoro 2.000.000 birača) a na izbore izađe oko 600 – 700.000 birača.
    Možda je situacija u Srbiji povoljnija jer svakako nemamo više birača nego stanovnika ali činjenica da ni jedan referendum u Srbiji nije uspeo govori u prilog činjenici da se referendum o kosmetskom rešenju neće dogoditi.
    I ako se dogodi računaće se samo prosta većina kao na referendumu o imenu Severne Makedonije.

    1. Imali bi i manje birača da na izbore ne izlaze strani državljani sa akcentom na bosance i one koje autobusima dovlače sa Kosova. Neka glasaju u svojim državama a kada ovde budu prijavljeni sve sa plaćenim porezom ovoj, kakvoj-takvoj državi onda u redu. Ovako o našim životima imaju pravo da odlučuju osobe koje nemaju nikakve veze sa Srbijom.

  4. Svi ti izbori u Srbiji, uključujući izbore na Kosovu pod okriljem OEBS-a su nezakoniti i nelegitimni dragi moj Bogosavljeviću, i za mnogo nas ti tvoji rezultati koje će EU priznati su nevažeći. Ti to jako dobro znaš, ali si mali čovek zato što zbog honorara ne smeš to javno da kažeš.

  5. Prestanite da plasite ljude da ne izlaskom na izbore nece piti finansirana stranka iz budzete.
    EVO PRIMER:
    Oformi sr baza id 50000 ljudi koji su spremni da 100 dinara mesecno uplacuju na racun .To vam je 60miliona na godismjem nivou I stranka savrseno funkcionise ..
    Bice da BOJKOT ima sasvim drugu dimenziju za politicki zivot u Srbiji.

    1. Stranke se formiraju da bi članovi izvlačili pare iz budžeta a ne da bi davali pare stranki. To je ceo smisao „stranačkog organizovanja“
      Nije se džabe demokratska stranka raspla na Đilasov
      Tenutno glasači mogu da biraju između ~20 „stranaka“ demokratske stranke koju su osnovali 2demokrate“

  6. Ovaj Vukosavljevic sve pomenu sem medija. Oslobodite medije u Srbiji pa izađite na izbore. Dozvolite samo da kažemo šta je radio taj vaš Vučić. Narod ništa nezna o tomeee….
    Izvolite….
    P.Sajdžo 2019

  7. Presednik nece potpisati bas nista sta je u vezi sa Kosovom on taktizira prica pricu o taksama razvlaci pregobore vidi se da zna da igra igru ima Ruse i Kineze za blokade i moze ici ovo u nedogled .Razni komentari su pljuvacina presednika ali potpisa nema zna on sta radi .

  8. Presednik nece potpisati bas nista sta je u vezi sa Kosovom on taktizira prica pricu o taksama razvlaci pregobore vidi se da zna da igra igru ima Ruse i Kineze za blokade i moze ici ovo u nedogled .Razni komentari su pljuvacina presednika ali potpisa nema zna on sta radi .

  9. Nekad pošteni statističar i istraživač javnog mnenja , a sada vhunski bot i ultras navijač. Sve za pare. Krle br.2.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.