Bojan Kostreš za decentralizaciju Srbije

Ostavite komentar


  1. Kostreš je ukazao da je više od 700.000 građana Vojvodine i dalje nema pijaću vodu i da to mora da se promeni.

    On je pozvao stanovnike Vojvodine da u nedelju izađu u što većem broju i podrže listu broj 13, „Vojvođane“. Prosto, podrze listu broj 13 i stize voda

  2. Sve ovo što Kostreš govori bi imalo.smisla da nisu 20 godina bili na vlasti i uradili su NIŠTA od toga o čemu isto toliko dugo pričaju!!!!!
    Sad stavio tregere, glumi kul tipa, al trbušina ga odaje… nismo ovce frajeru, na smetlište političke istorije vam je mesto , a Čanku mesto u Zabeli!!!! Izdali ste Vojvodinu i vojvođane zarad lične koristi i bogaćenja, više vam ne verujemo!

  3. Da za decentralizaciju Srbije, ali ne po modelu da Vojvodina bude nova centralizovana jedinica, vec model decentralizacije po prirodnim regionima, a Vojvodina ih ima tri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.