Bojan Pajtić: Građani ne razumeju ideju ujedinjavanja DS

Ostavite komentar


  1. ne bi ste izgubili izbore 2012.godine, niti bi ste se nakon toga raspali na toliko strančica. Nije beznačajan broj demokrata koji se uhlebio kod naprednjaka, što vam je veliki minus. Glasači DSa nisu glasači radikala kojima ćete uvaljati priču da ste se promenili na bolje. Nije strašno povući se iz politike i raditi bilo koji drugi posao. Prepustite stranku ljudima kojima nisu prsti bili u medu. Nema razloga da svima Mićunović bude uzor, u političku penziju možete i nakon jednog mandata.

  2. Građanima je savršeno jasno da ste isti kao i Vučić koga žele da se reše, a što ste i na delu dokazali. Naime, bili ste tako dobri da su glasali i za „reformisane“ Radikale samo da vas skinu sa grbače, a sada hoćete da se ušlepate uz nezadovoljni narod i ponovo profitirate.

    1. Treba biti iskren i priznati da se DS ne moze porediti sa „reformisanim“ radikalima – (ako su uopste reformisani).
      Nisu oni urusili institucije i uveli diktaturu – kako vam ta diktatura ne smeta?
      Zakljucak je da komentar dolazi iz SNS kuhinje.

    2. Pristrasan i krajnje zlonameran komentar nekoga ko navodno u ime građana pokušava da stavi znak jednakosti između DS i SNS i Lutovca i Vučića. Ovde prepoznajem pristalicu u pokušaju novonastalih stranaka ili pokreta kome nije bilo dosta višegodišnja satanizacija DS-a od strane Vučića i satrapa nego onako po srpski uništiti sve što nije u mom interesu. Suviše si mali, sasa.

  3. DS je jedina stranka u sribiji koja se stalno menja. Ima unutarstranače izbore i nove lidere. A ostale stranke predsednike imaju po 20 godina iste.

  4. Svima je jasno ono sto nije jasno Pajticu i njegovim kadrovima iz Vojvodine :
    DS moze biti LIDER OPOZICOJE samo ako napusti autonomaški politiku, nego se otvoreno založi za REGIONALIZACIJU Srbije na 4 ravnopravne pokrajine bez nezavisnosti u državnim pitanjima.

    1. Evo sve ostalo je u redu i samo je to problem. Ma, daj budimo ozbiljni. DS NIKAD, narocito ne za vreme Pajtica (setimo se i njegovog srbovanja) nije bila ‘autonomaska’ stranka. Na zalost. Da je Srbija bogdo Austrija onda ‘autonomija’ ne bi bila pogrdan termin nego administrativni pojam koji se postuje. Na zalost nije. Zato je Austrija gde jeste a Srbija sa sve Vojvodinom tamo gde ne bi trebala biti.

  5. DS ima dovoljno pristojnih ljudi pogotovu na lokalu koji nisu gurali prstice u kasicu prasicu, tako da mu ti bivsi i ovakvi kao Pajtic ne trebaju kako bi povratili birace. Treba iskreno priznati greske i pomoci gradjanima u njihovoj svakodnevnoj borbi protiv sistema i tako graditi poverenje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.