„Brnabić nije premijerka nego sedeljka“: Bojan Pajtić o mandataru za sastav Vlade

Ostavite komentar


  1. Strasno, zalosno, otuzno stanje naseg drustva..Pajtic je u pravu…gde smo mi to otisli radi Bozicnog praseta koje SNS poklanja clanovima (od nasih para) radi malo praska, kafe ili cokolade …a da ne pricam radi jeftinog sendvica od Karneksove istekle salame…Boze zaustavi ovog „malog Boga“ kad vec narod ne zna, zastiti svakog siromaha zasto ga kaznjavas…?

  2. Погодио сам ко ће бити премијер.
    Логично је да ако је председник овај прикривени онда ће и премијер да буде родитељ број један.

  3. Svakako da Ana Brnanić nije za prvog ministra ali Mrs. Pajtić nije ta ličnost koja treba da se uvažava. Njegovih afera je previše dok je bio na vlasti. Neizgrađen Dom za decu sa smetnjama u Bečeju a novci potrošeni,bulevar Evropa,Metals banka itd.itd.Da dodamo i da je vladao sa 5% podrške građana i naravno da je dokrajčio demokratsku stranku pa sada nemamo stranke koja se može suprostaviti današnjim vladarima. Neka da odgovor na ovo građanima.

  4. Čudi me da se javlja vezano za politiku. Čovek koji je svojim izjavama/lažima vredjao intelegenciju a o trošenju državnih para da i ne govorimo. Imao je titulu gubernatora Vojvodine.
    Uživaj u profesuri i puna kapa!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.