Bojkot je mač sa dve oštrice

Sagovornici Danasa analiziraju dobre i loše strane eventualnog neučestvovanja Saveza za Srbiju na nekim budućim izborima

Ostavite komentar


    1. Ja sam da se ide na izbore pa ako izgube neka proglase kradju….Svi znamo da Djilas uz podrsku Usa i Nato sluga mora da pobedi….Mada ta pobeda ce se desiti odmah posle proslave titule prvaka Sveta u fudbalu…

  1. Kradu vam izbore,nedozvoljavaju da se urede biracki spiskovi,sve institucije drzave privatizovali i podredili volji jednog coveka,prave privatne aranzmane kod prodaje drustvenog bogatstva,kao da su im obale,reke i drzavne firme roditelji ostavili u nasledstvo,vredjaju vas i pljuju po vama a u parlamentu vam ne dozvoljavaju da glasate i vi sve to trpite.Pa sta treba jos da vam rade,da vam siluju decu,da bi vi reagovali i bojkotovali takve stetocine?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.