Bojkot opozicija će učestvovati u dijalogu

Tanja Fajon potvrdila saznanja Danasa o pismima za Dačića

Ostavite komentar


  1. Djilas koliko god da bude zadovoljan izbornim uslovima da nikako ne izlazi na izbore.Jer nema šanse da sa 12%podrske bilo šta uradi.Jedino je rešenje da sačeka da ga narod zavoli…npr: Ako je stipsa za donaciju respiratora neka donira raspirator za bolničku kuhinju!!

    1. @Vučić je nešto donirao iz svog džepa?Neće biti već je koristio državni budžet za svoju promociju,reklamu.Đilas nema pristup tom izvoru novca.

      1. Ja tvrdim drugačije. Kada bi samo 3 meseca pustili Čedomira Čupića, Cvijetina Milivojevića, Božu Prelevića, arhitektu Bakića, akademika Teodorovića, Mariniku Tepić i možda Pavla Grbovića da upoznaju javnost sa nedelima SNS, a da uporedo iznesu ideje ili programe, naprednjaci bi nestali.

      2. Koliko mogu da vidim smanjuje se I broj komentara na tekstove vezane za izjave Djilasa I njegove stranke.

  2. Ja mogu da sakupim svoje školske drugare iz osnovne škole, 4 odeljenja po 25 učenika to je njih 100, iz srednje škole 3 odeljenja po 22 učenika, to je još 66, izadjem na ulicu i proglasom sebe za vanparlamentarnu opoziciju, kažem nešto protiv Vučića, i postanem „elita“. Zašto da se mučim i učim, pa lakše mi je ovako, još ako prigrabim neku NVO, ili neki deo vlasti, nama da brinete ništa, ima samo ja da kradem, drugima neću dati. Zaposliću celu familiju, i oni će moći da kraduckaju, ali ne i da kradu kao ja. Podrazumeva se da bih vam uveo pravu diktaturu, Tito i Staljin bi bili mala deca za mene. Znači, imam sve kvalifikacije, a o vama nek misli neko drugi, moje je samo da kradem.

  3. Odlicna je ideja I dobra volja EP da posreduje I poboljsaju izborne uslove .Ali da druge strane treba da postoje I opozicione stranke koje Treba da dostignu zavidan rejting .Onda bi ta pomoc bila svrsishodna…ovako ne vidim Nasu bolji buducnost.

  4. Prava i relevantna opozicija realno su suverenisti, Poks i DSS prema poslednjim anketama.

    1. Znači prava opozicija je POKS koji svuda na lokalu i u pokrajinskom parlamentu čini koaliciju sa SNS? Stranka čiji je predsednik na prethodnim izborima ušao u parlament na listi SNS? Jadni mi sa takvom opozicijom.

      Mućni malo glavom i nemoj brukati pretke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.