Bolje uzeti novac od Rokfelera, nego srpski novac donirati Klintonovima: Savo Manojlović o Vučićevim optužbama

Ostavite komentar


  1. Vučić dobro zna ko će ga potopiti ,zato i zove Savu Manojlovića stranim placenikom .

  2. Da li zna Vucic ko je,Bler ili Sreder?Objasnite coveku i preobucenim radikalima,ko su ti ljudi.

  3. Pa ja se Savatije ne bih slozio, ne pamtim da je neko dao novac od tamo a da nije trazio nesto zauzvrat. Iako ovako kad kazes bolje zvuci ovo tvoje, ali u sustini je opasnije jer niko ne daje novac po svetu onako, da nama bude bolje.

  4. Nema srbija opziciju,srbija pukla kao bas,potonuli smo kao ruski razarac “ moskva „

  5. Jel’ sam dobro razumeo, Savo potvrdi da ga finansira Rokfeler!? Ni ne trepnu

  6. Bravo Savo !
    Svi mi znamo ko je i kakav je Vučić. To je čovek nedostojan bilo kakvog poštovanja.
    Na sledećim izborima imaš moj glas.

  7. Dečko, imaš mali problem, on je „sakupio“ malo više glasova koji su „za“ iskopavanje litijuma. Negde oko 2,3 miliona. Ta priča da je „narod“ protiv, i to da vi imate veliku podršku javnosti, se raspala u Gornjim Nedeljicama gde su „zeleni aktivisti“ dobili 8% glasova. Tako da, bilo bi dobro da više „ne davite Beograd“.

  8. Pa on priznaje ko ga finansira,pitanje za Savu koji je cilj finansiranja,sigurno nije interes naroda nego licni interes.

  9. A koliko je tacno stara ta „stara srpska poslovica“ hahahaha! Boze me sacuvaj raznoraznih placenika. Ima jos jedna poslovica „radis za onoga ko te placa“ zar ne?

  10. A ko to vidi kakav je vođa? Pa u pravu si. Narod vidi zato je i dobio toliko glasova.

  11. Kad daš pare, nešto kupuješ. Kad uzmeš pare nešto prodaješ, ili si se nekom prodao

  12. Kada se krene ne odustaje se dok se ne otera Rio tinto, AV i njegova mafijaška ekipa. Bravo za sve koji su potpisali peticiju, bravo za ekipu Kreni – promeni.

  13. Bolje vas oboje da se manete srbije i srbakoga roda kada ste spremni da prodate veru za večeru da bi ostvarili svoje bedne interese pravdajući to kao da činite za dobrobit Srbije. Iole normalan čovek kada malo bolje razmisli šta radite nemože da mirno spava. Pozdrav Administratoru danasa.

  14. Gospodine Savo, pokažite svoj politički autoritet, pomozite malo srbima na Kosovu i Mezohiji u Beogradu je leko prosipati prazne peiče!!!

Ostavite komentar


Politika

"Najdugovečniji" lokalni vladari ponovo izabrani na stare funkcije: Da li je Žika Milosavljević patenirao recept? 10

„Najdugovečniji“ lokalni vladari ponovo izabrani na stare funkcije: Da li je Žika Milosavljević patenirao recept?

San svakog političara u Srbiji je da doživi sudbinu Žike Milosavljevića, predsednika opštine Sopot koji upravlja ovom opštinom od 1989.godine. "Tito je manje puta biran od mene, ali je, ipak, duže vladao”, rekao je jednom prilikom Milosavljević, čija je očigledna namera da dostigne rekord bivšeg maršala. Njegovim stopama hoda još nekoliko lokalnih moćnika u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.