Bolton: Ideja o korekciji granice nije moja, lideri Kosova i Srbije su to pominjali 2018.

Ostavite komentar


  1. Znači tako!?…Sad bi trebao AV da pojasni kako su se igrali granicama..pre bih rekao da će ignorisati izjavu Boltona, ukoliko ga novinari ili neki političari ne pritisnu..ali nema vajde.

  2. Ono znači da je Vučić hteo podelu što je izdaja zemlje po ustavu.

  3. Sta napisati? Jadno je roditi se u ovom svetu, punom kontinuiteta ljudskih sukoba koji se direktno odrazavaju na nacin i filozofiju zivota od samog rodjenja, obicno negativno.
    Izgleda ne kod svakog, valjda nije svako sposoban da nauci sebe da prvo sa sobom samim/om i nasim kratkotrajnim putovanjem pa tek sa drugim zivotima, i ti neuspesni, prestraseni, nenauceni uzivaju i zive zivot punom parom ne hajuci za tudj zivot a kamo li misljenje.
    E tako pocinju moje misli na temu da dva (raspala) komsijska naroda trebaju treci (jaci) da bi mogli da zive zajedno. Jvamjesvimaredom!

  4. Treba se deliti na 4 djele: za Srbiju, za Makedoniju, za Crnugoru i za Albaniju.

  5. Razmena teritorija je dobra ideja
    Moguce je na primer da Srbija dobije Sever Kosova na kome uglavnom zive Srbi, a Albanci deo juzne Srbije gde zive uglavnom Albanci (dolina Preseva i okolo). Uz medjunarodni ugovor o zastiti srpskih gradjana, manastira i imovine koji bi ostali u albanskom delu.

    Da bi pregovori bili uspesni, potrebno je da obe strane nesto dobiju ali, i nesto izgube. To je formula uspesnog kompromisa.

    1. Crkve nikada nemozete dobiti jer nikada nisu bile vashe.a vi moracete sve dzamije i cele kulu da prepishite nama jer su one nashe bashtine a ne vashe

    2. Ti vladimire dobijes ….. za posle ce nesto da se dogovorimo jb te vcc

  6. Ne lideri Srbije i Kosova to nisu pominjali. To je pominjao srpski diktator.

  7. Dok se vi geopoliticki nadmecete gradjani ovih nesrecnih balkanskih drzava imaju sve manje izbora. Korona ubija, a politicari sasluzuju pandemiji njihovom nebrigom, kriminalom, korupcijom i neznanjem.

  8. Gledajte vi, Nemačka i te zapadne zemlje, da rešite probleme u vašim zemljama i ne mešajte se u tuđim, a vara se Bolton ako misli da će se taj problem rešiti bez Rusije!!.

  9. Eto sta biva kada seseljevo mladunce spojis sa siptarskim narkotrafikantom po njujosrkim i rimskim bircuzima, … ?!
    A Bolton i Amerikanci mu, izgleda ne prave razliku izmedju medjunacionalnog politickog dogovora potvrdjenog na Referendumu, … od privatnog ‘kafanskog dila’ u pripitom stanju?

  10. Novi Dejton.Na 7.dana ovaj Šeseljov pripravnik i ona Zmija tako mu bese OVK nadimak.Pa da povede i patrijarha koji rece za pripravnika da se bori ko Lav.Da al ko onaj iz Oza.Nema hrabrosti a ovaj nesrecnik nema ni mozga a i medjunozje mu je tanko.Elem.Kad sve potpisu sta treba onda sva trojca u program zastite FBI svedoka.Jer kad to urade nema im povratka ovde svoj trojci.Ionako su svoj zadatak uradili.Zato braco i sestre.Deco i omladino.Kad ce te usrane motke da prorade.Ovaj pripravnik nista bolje ni nezasluzuje.Znaci.Lepo vreme sto je jako bitno za Srbe a i kafici i kafane splavovi ne rade vise do kasno u noc.Onda u pamet se uzmimo.Na ulicu pa cemo se cerati.A da ponesti maske

  11. Koliko ja razume, menjamo svoje za svoje?
    Neko tu nije zdrave pameti.

Ostavite komentar


Politika

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore? 8

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore?

Tradicionalni partneri na kosovskim izborima, Nenad Rašić i Rada Trajković, još nisu razgovarali o načinu na koji će nastupiti na parlamentarnim izborima zakazanim za 9. februar. Ministar u Vladi Kosova i njegova savetnica kažu za Danas i da njihove političke razlike i kritike Trajković prema politici premijera Aljbina Kurtija ne prave teret za dalju saradnju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.