Borba protiv Rusije treba da počne u Beogradu

Izveštaj demokratskog senatora o napadima Putina na "demokratiju" pominje posebno Srbiju

Ostavite komentar


  1. Bliži im je Vašington da počnu borbu protiv Rusije, ne mora da plaćaju put do Beograda.

  2. Borba protiv rusofila stvarno mora početi u Beogradu ili SRBA VIŠE NEĆE BITI, iseliće se ili pomreti pod ruskom čizmom !

  3. Pa bore se oni protiv Rusije poodavno. Probali u Gruziji 2008 pa im se omaklo. Pa onda malo "revolucije" u Ukrajini ali kolacici koje su delili "revolucionarima" ispadose nekako gorki. Ajde malo oni da se bore sa Rusijom sa Aljaske – tu im brate najblize

  4. I opet,po kozna koji put,pokazuju da nisu sposobni da objektivno procene situaciju.Pa nije, broj onih koji podrzavaju Rusiju,porastao zbog toga sto je poceo da radi Sputnjik,vec zbog njihove katastrofalno lose politike koju vode u zadnjih nekoliko godina(decenija) sirom sveta. "Mozes da lazes neke ljude svo vreme,mozes da lazes sve ljude neko vreme,al““ ne mozes da lazes sve ljude svo vreme" Neke stvari dosle za naplatu,a njima nikako to nije jasno!!!

  5. Ako zelimo da ovaj problem posmatramo NEUTRALNO, moramo poci od Danilovog prorocanstva. Po Svetom pismu Bog je uveo podele medju ljudima PRIVREMENO zbog naseljavanja Planete Zemlje. Po Danilu to je trajalo oko 2 300 godina od Vavilona do Gradjanskog rata u SAD. Posto je Sever SAD ustanovio Naciju svih nacija to se Vladarima po starom sistemu ne dopada. Ovo je Milosevic odlicno shvatio pa je Srbiji vratio stari sistem drzave gde se isticu Nacije, odnosno Ruski sistem gde vlast moze da izima novac od naroda bez kontrole. Kada su Evropske drzave ovo pocele da primenjuju samo je Srbija zadrzala Ruski sistem.

  6. Rusi nam, narode, odavno "prodaju" Kosovo za Krim. I ne samo to, npr. uzeše nam NIS budzašta, "pokloniše" Mig-ove čiju reparacije ćemo im platiti 240 miliona (evrića-sića), itd. To je bila, a kolika će tek biti cena VETA? Biznis oligarhije, sve u svemu. Ameri? Slična priča. Vožd i voždovi čekaju, ili se nadaju boljoj ponudi (koje neće biti). Tako, zamajavanje Srbalja će se nastaviti do unedogled, pa ćemo tako, lepo, odlučiti da nestanemo sa ovih prostora.

  7. Ne mogu nam Ameri,niti neki drugi "domaći", oduzeti emocije,ljubav, slovensku dušu,duhovnost,pravoslavlje – sve ono što nas spaja sa ruskim narodom. Nema tu veze NIS,Turski ili Južni tok, ovo je unuitrašnje pitanje koje živi u većini Srba.Zato je Rusija viskopozicionirana u Srbiji,zato je Putin najpopulkarniji strani predsednik(80 odsto) ,nikada nas nisu bombarfdovali ,a to se pamti,nikakav Milosrdni andjelo nije nas ubijao ili trovao osiromašenim uranijumom…To je duboko utkano u dušu svakog Srbina i nema veze sa tim ni Sputnik,ni bilo koji drugi portal ruski,a uzgred -koliko je samo tih propagandnih agresivaca NATO-a i Amerike prisutno u Srbiji. Dakle, Rusija je duša svakog (odnosno većine) Srba i ne mogu nas zaplašiti više ni lovom za NVO,civilni sektor,neke stranke,iliš šta znam drugo,pa ni bombarfovanjem.

  8. Mi smo jad. Narod koji se drzi za tudju cizmu i trazi od drugoga da ga brani, taj je jadan. Ima toliko manjih zemalja i naroda, koji se uzdaju u se i u svoje kljuse, pa su cak napredne, moralno jake i demokratske. Ne kriju se iza religije niti je istici kao mi. Nas vode primitivci i psihopate. to je fakat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.