Borba za presto u Pokretu obnove Kraljevine Srbije

Raskol u monarhističkoj stranci koja nastupa u koaliciji sa Demokratskom strankom Srbije

Ostavite komentar


  1. Ja ovde ne vidim nikakav program za napredak zemlje niti brigu za narod. Pošto ni drugi nisu bolji mislim da je bolje da na dan izbora ostatanem kod kuće kako se sutra ne bih kajao što sam i sam doprineo zlu koje me je zadesilo.

  2. Kakvo gubljenje vremena. Pa koga više interesuju kraljevi i kraljevske porodice. Tak koncept „vladavine“ je trebalo da bude izbrisan gumicom na početku XX veka, a kamo li danas. Dajte ljudi, fokusirajte svoje potencijale na rešavanje realbih društvenih izazova, a ne na neke propale recidive peošlosti. Propali su s razlogom!!!

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 8

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.