Borba za slobodne izbore

Tribina u Novom Sadu „Ko se boji bojkota“

Ostavite komentar


  1. E,blago vama,vi još živite u ’90-im.Samo,tada ste mogli da varate i lažete narod (6 milijardi dolara čeka u Madjarskoj,samo da Milošević padne), i 2000. narod vam poverovao, a onda ste pokazali pravo lice,otpuštanje,zatvaranje fabrika,politički progon,prodaja generala na kilo Hagu,nigde ni 6 miliona dolara, a ne 6 milijarde,izvinjavanje svima,uništavanje vojske i opreme… e,onda vam narod okrenuo ledja,pa sad opet mislite da možete da prodjete sa istim glupostima?Teško…

    1. A sad nas ceka Krusik Savamala pad helihpotera kupovina falcifikat diploma 24 stana u Bugarskoj svercer oruzija Branko Stefanovic odlazak mladih van zemlje ubistvo novinara ubistvo neisomisljenika poput Olivera Ivanovica e to nas ceka sendvicaru glupi.

      1. Koji novinar je ubijen?Možda si mislio na Ranka Panića?Kad već znaš ko je ubio Olivera, a što ne skokneš do tužilaštva da predaš dokaze?Ne moraš u srpsko tužilaštvo koje je Vučić postavio 2009. pardon DS. a koji i danas rade,možeš i u kod tužioca u Prištini,pa oni bi jedva dočekali takve dokaze koje ti imaš,još bi ti i dobro platili… Ili su dokazi to što je od svih političara jedino Vučić pomago Oliveru, i zvao ga,što je i sam Oliver rekao, a ovi tvoji za to vreme brisali Oliverov broj telefona.Ajde čibe bre u kućicu,čeka te koska.

  2. Kako vas bre nije sramota? Oni Koji su za bojkot po vama su normalni. Znaci vas 3 posto ste normalni a ostalih 97 posto glasaca je nenormalno. Pa vi svakim danom pucate Sami sebi u nogu. Zato I gubite podrsku glasaca I stvarno jedini izlaz za vas he bojkot.

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.