Aktivistkinja Staša Cvetković o pokretu Borba:”Nismo više studenti protiv nasilja, proširili smo se na celu omladinu”

Ostavite komentar


  1. Rasturice vas sluzba samo tako,bolje zagrejte stolicu i ucite,pa ako vam se ovde ne svidja lepo u beli svet da zaradite hleba.

  2. Pesnica kao simbol? Borba? A zasto ne Otpor? Uglavnom, da li je moguce da pojedine sluzbe misle da ponovo mogu da prodaju stari fazon?

  3. Čuj izraza: „hrabro se suprotstavljaju izbornoj krađi“. Ko boks meč, s jedne strane SPN a sa druge izborna krađa. Ne zna se ko je jači. Smejurija.

  4. Samo hrabro i čista obraza! Očekujte svaku gadost i podmetanja, ali znajte da ste jedina snaga koje se ova režimska hobotnica plaši.

  5. Javljaju se oni koji su bili ludi i oni koji su postali ludi. Razjareni, uplašeni, zli predlažu svoje strahove, glupost i mržnju. Njima je jedino ovaj prostor dostupan.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 7

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.