Borci najavili izlazak na izbore na listi Ratni veterani Srbije

Ostavite komentar


  1. Ja sam veteran. Neću za vas da glasam. Bolje da ste pozvali veterane da ne glasaju za SNS, SPS, SRS i njihove satelite.

  2. Braćo veterani,budimo konkretni,jasni i čista srca i obraza.
    Ukažimo ljudima da smo spremni pomoći u otporu prema teškoj situaciji zbog mafije,silnih afera,laži,krađa,korupcije,izvršiteljske mafije……..ako smo ljudi to moramo srušiti,makar bila zadnja bitka.
    Gore nije bilo nikada.

  3. Znači počelo razbijanje opozicionog biračkog tela.Postoji samo izbor za sns ili protiv

  4. A sta smo cekali od 5-og oktobra do danas? Mislil smo stigla demokratija pa ce teci med i mleko. Bilo je samo da se proda Milosevic i to je to. A gde su te pare otisle za sve njih koji su bili na poternicama,to jos niko nije priznao.

  5. Jedina grupacija koja je satanizovana i ponižena kroz zakon,umesto da kao u drugim zemljama uživaju zaslužena prava.Jedino ovde istinski borci žale što ih metak nije zakačio jer bi primali 100-150000,ovako nemaju ni status borca.Pitanje je samo ko su lideri tih udruženja i njihove biografije.

  6. Ja sam državi Srbiji ponudio najviše život. Meni država ni čaj nije ponudila. Stide se nas ratnih veterana..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.